Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

HOROR U ZAGREBU

Udavio devojku čaršavom, pa je gurno pod tepih!

Autor: Jutarnji list | 27.03.2014 - 14:28:00h | Komentara: 0

Policija je došla do informacija da je Mario B, kako bi zameo tragove svirepog ubistva uzeo nekoliko slobodnih dana na poslu, a pošto je u prošli petak ubio Silvanu pozvao je njenu majku i rekao da joj je pozlilo i da je zvaršila u bolnicu, a da je njen mobilni telefon u servisu i da je ne može dobiti.

Monstruozno silovanje u selu nadomak Jagodine
Zagrebačka policija zvanično je potvrdila da je radnik obezbeđenja Mario B, uhapšen zbog ubistva Slivane Nekić (43) koju je prvo davio golim rukama, a onda joj posteljinom zatvorio usta i nos dok nije umrla.
Monstruozni radnik obezbeđenja je zatim beživotno telo žene umotao u čaršav, a zatim ugurao pod tepih, a prethodno navukao kesu na glavu i upalio tamjana u stanu kako bi prikrio nesnosni smrad.
Mario B. priznao je zločin u sredu uveče pošto je psihički slomio tokom kriminalističkog ispitivanja gde je bio pritisnut brojnim dokazima protiv sebe.
Policija je došla do informacija da je Mario B, kako bi zameo tragove svirepog ubistva uzeo nekoliko slobodnih dana na poslu, a pošto je u prošli petak ubio Silvanu pozvao je njenu majku i rekao da joj je pozlilo i da je zvaršila u bolnicu, a da je njen mobilni telefon u servisu i da je ne može dobiti u bolnici.
Međutim on je napravio jednu grešku, a to je da nije primetio da zgrada poseduje video nadzor, a snimak je potvrdio da ju je on poslednji video živu.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP