Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

DIRLJIV GEST

Udovac platio mladom paru večeru: Podsećate me na nas! (FOTO)

Autor: S.S. | 13.01.2014 - 09:45:00h | Komentara: 0

Li Balantajn iz Kanade izgubio je svoju voljenu suprugu Kerol (62), s kojom je bio 43 godine u braku, jer je ona preminula od raka 30. decembra 2013. godine. Nedavno je napravio vrlo dirljiv gest.

Li Balantajn i Kerol

Li i Kerol Balantajn | Foto: facebook

Udovac je često voleo da večera sa suprugom u jednom restoranu u gradu Bariju, a prošlog utorka tu je prvi put večerao bez nje. Toliko je bio dirnut videvši jedan zaljubljeni par da im je napisao poruku na salveti, nakon čega im je platio račun.

“Vi mene ne znate, ali moja divna supruga, s kojom sam bio 43 godine, je umrla prošle nedelje. Večeras sam večerao sam prvi put. Podsećate me na nas od pre nekoliko godina. Molim vas da mi dozvolite da vam platim večeru. To će nasmejati Kerol i mene će usrećiti… za sada. Srećna vam Nova godina! “ napisao je Balantajn.

udovac

 Foto: facebook

Za ovaj dirljivi gest se čulo kada je salveta sa porukom osvanula na internetu, a onaj koji ju je objavio rekao je da je njegova prijateljica, koja je vlasnica restorana, fotografisala salvetu nakon razgovora sa zaljubljenim parom, koji je ostao anoniman, ali veoma zahvalan.
Neki nisu verovali u ovu priču pa su i ostavljali takve komentare na socijalnim mrežama, ali onda se oglasio i Lijev sin Džejson koji je potvrdio sve i pokazao svima svoj blog u kojem je pisao o svojoj majci.

poruka

Kerol je saznala da ima rak pluća u septembru, a već u decembru je preminula. Ona i njen suprug su bili u vezi još od srednje škole i imaju tri sina i petoro unučića.


 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP