Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

BUENOS AJRES:

Uhapšen Hrvat zbog 15 kilograma kokaina!

Autor: Tanjug | 24.03.2015 - 23:08:00h | Komentara: 0

Hrvatski državljanin uhapšen je u Buenos Ajresu pošto su argentinski policajci kod njega pronašli 15,3 kilograma kokaina izuzetno visokog stepena čistoće.

Amfetamin droga | Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Uhapšeni Hrvat član je posade kruzera Splendor of the Seas firme Royal Caribbean International. Osim njega uhapšen je i Čileanac s australijskim pasošem, a obojica su radili kao konobari, piše Jutarnji list.
Istraga će pokazati čiji je kokain bio, a zasad su argentinski mediji objavili da je droga trebalo da bude prokrijumčarena i prodata u Evropi.
Akcija hvatanja krijumčara sprovedena je dok je veliki kruzer bio usidren u luci u Buenos Airesu. Prema službenom saopštenju, akcija je sprovedena u dva dela.
Najpre su tamošnji istražitelji kod dvojice osumnjičenih pronašli četiri paketa kokaina. Nosili su ih na brod tako što su ih pričvrstili na telo ispod odeće.
Pošto su policajci saznali u kojoj brodskoj kabini ta dva člana posade imaju smeštaj, doveli su pse tragače i pronašli još deset paketa.
Splendor of the Seas stigao je u Buenos Aires prošlog ponedeljka iz Punta del Este, a trebalo je da isplovi za Brazil, pa preko Atlantika u Evropu.
Zaplenjeni kokain bio je skriven u ruksaku u sobi dvojice uhapsenih, a u uličnoj preprodaji u Evropi vrednost zaplenjenog kokaina, preme pisanju argentinskih medija, premašuje milion evra.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP