Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ŠTA JE SLEDEĆE?

Ukrajinska Barbika tvrdi da živi od vazduha i sunčeve svetlosti! (FOTO) (VIDEO)

Autor: A.O | 03.03.2014 - 13:40:00h | Komentara: 1

Ukrajinski model Valerija Lukjanova (28) poznatija kao "živa Barbika" ovog puta šokirala je svet izjavom da je prestala da jede hranu. Ona se pridružila trendu „disača“ koji veruju da su vazduh i sunčeva svetlost sasvim dovoljni za život!

Barb

Da li je za ovako tanak struk zasližan plastični hirurg ili činjenica da je Valerija prestala da jede i pije? | Foto: Screenshot "You tube"

Od kada je postala internet senzacija govorilo se da izgled Barbi lutke postiže fotošopom ili plastičnim operacijama. Sada se postavlja pitanje da li je tajna njenog neverovatno uskog struka, barem u poslednje vreme, u tome što ne konzumira ni hranu ni piće. Pa čak ni vodu!


- Poslednjih nedelja uopšte nisam bila gladna. Nadam se da je ovo poslednji stadijum pre nego što se u potpunosti prebacim samo na vazduh i svetlost – izjavila je Valerija.

Ovaj trend koji je i ukrajinska Barbika prigrlila podrazumeva postepeno izbacivanje svake hrane iz upotrebe i, samim tim, život isključivo na vazduhu i sunčevoj svetlosti. "Disači" to nazivaju "kosmičkom mikrohranom" i nikada ne unose ništa drugo. Stručnjaci tvrde da ljudski organizam ne može da opstane samo na vazduhu. Čak je prijavljeno je nekoliko smrtnih slučajeva "disača" a broj poklonika ove ideje i dalje raste.

- Koristim fizički izgled da promovišem svoje duhovne ideje. To savršeno funkcioniše – kaže ovaj neobični ukrajinski model i pevačica.

Barb

Obuim struka joj je samo 50 cm | Foto: Screenshot "You tube"

 
Sa svojim neverovatno uskim strukom čiji obim je samo 50 cm, koščatim rukama, ogromnim plavim sočivima i debelim slojem šminke, Valerija veruje da može da postane prava živa dvojnica Barbi lutke koju ona smatra idealom lepote. Takođe smatra da postaje pravi predstavnik i promoter pokreta "disača" koji je, prema njenom mišljenju, neosnovano osuđivan zbog smrti onih koji su ga navodno prigrlili.

Inače, ovo nije prvi put da ova dvadesetosmogodišnjakinja izjavljuje nešto neobično. Naime, ranije je tvrdila da je ona "duhovni vođa" i da može da komunicira sa vanzemaljcima putem svetlosti. Takođe, ona veruje da može da putuje kroz vreme, kao i da je doživela iskustvo izlaska iz sopstvenog tela.

Barb

Moguće da je sa Venere | Foto: Screenshot "You tube"

 
Kontroverzna Ukrajinka je ubeđena da je ona sa druge planete (moguće sa Venere), ali nije sigurna. Ipak, sigurna je da nije ljudsko biće i priznaje da je išla kod psihijatra zbog glasova koje čuje u glavi.

Osim što se bavi pravljenjem imidža Barbike na društvenim mrežama, ona radi u operi i živi za mužem, koji se bavi građevinom i radi kao njen menadžer.

Poslednji komentari
  • aaaa Vreme: 05.03.2014 12:47h

    strasno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP