Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

DRAMA JEDNE TRUDNICE

Umesto bebe,
kancerogeni tumor!

Autor: Ekipa ALO! | 18.10.2012 - 17:03:00h | Komentara: 0

Nekoliko sati pre svog venčanja, trudna mlada Lusi Dafi, otrkila je da "beba" koju nosi je zapravo kancerogeni tumor.

Uprkos lošim vestima koje su dobili, Lusi i njen verenik Kris, su odlučili da nastave sa venčanjem, i ne kažu ništa okupljenoj porodici i prijateljima.


Tokom zaveta obećali su jedno drugome da će se voleti i u bolesti i u zdravlju, a Lusi, koja se sada nalazi na hemoterapiji ima velike šanse za oporavak, tako da se novi bračni par nada da će uskoro moći da dobije dete.

Trudnica

Lusi nije prekinula svoje venčanje zbog bolesti | Foto: Shutterstock

- Proveli smo dve godine planirajući naše venčanje iz snova. Nikad nisam ni slutila da nešto može da pođe naopako, a nikako nisam očekivala da će mi reći da imam rak jutro pred moje venčanje – rekla je Lusi.


Noćna mora je počela kada je Lusi pokušavala da zatrudni nekoliko meseci pre svog venčanja. Ona i Kris su se nadali da će se to brzo dogoditi, kako bi sve obradovali tokom govora na njihovom venčanju.
Naravno, njihova sreća je bila neizmerna kada je posle nekoliko nedelja test za trudnoću pokazao da je Lusi trudna.


Trudnoća je napredovala dobro, ali nekoliko nedelja pre venčanja, Lusi je dobila jake jutarnje mučnine i osetila jak zamor.


Kasnije je primetila blago krvarenje, zbog čega se obratila svom lekaru koji ju je uverio das u svi simptomi normalni i da se trudnoća dobro odvija.


Ali nakon velikog krvarenja, otišla je u bolnicu na snimanje.


Na kraju je lekar pregledao snimak i rekao da mu je žao, "ali da nema nikakve bebe".


U Lusinom slučaju radilo se o "lažnoj" trudnoći, do koje dolazi kada dva spermatozoida, umesto jednog, u isto vreme uđu u jajnu ćeliju, što dovodi do stvaranja mase ćelija koje rastu u materici.


Lusi je morala da ide na operaciju da bi joj odstranili masu koja je nastala, a ovo stanje joj je povećalo broj hormona koji su doveli do mučnine i zamora, simptoma koji dosta podsećaju na one kod trudnih žena.


Kasnije je na internetu otkrila da njeno stanje, ako dođe do potpune lažne trudnoće, može da dovede do stvaranja kancerogenih ćelija, koje se u jako kratkom roku prošire svuda po telu.


Na dan svog venčanja, Lusi je upravo završila dekorisanje stolova kada joj je stigao izveštaj iz bolnice u kom se navodi da je došlo do takve trudnoće i da mora da ide na hemoterapiju.


Dozvoljeno im je odu na medeni mesec u Meksiko, a odmah po povratku Lusi je započela terapiju.


Sada godinu dana nakon šokantnog otkrića, Lusi je sve bolje, a doktori imaju dobre prognoze i nadaju se da će uskoro moći da joj saopšte da se rak u potpunosti povukao.


Tek će za nekih šest meseci moći da proba da zatrudni ponovo.


- Svi znamo da bračni život nije lak. Ali kada su nam na dan venčanja rekli da imam rak, verujem da ćemo sve drugo uspeti da prebrodimo – rekla je Lusi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP