Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KUDA IDE OVAJ SVET?

Užas nad užasima: Pet najgorih slučaja silovanja na svetu

Autor: N. G. | 15.11.2013 - 13:00:00h | Komentara: 5

Silovanje je strašan, užasan zločin koji svuda u svetu pogađa ogroman broj žena. Svaki prisilan seksualni čin donosi pakao ženi, ali ova silovanja ostavila su i najiskusnije detektive bez teksta.

silovanje

Silovanje - zločin koji ne sme biti potcenjen!| Foto: Shutterstock

Banda se iživljavala nad devojčicama

Elizabet Pena (16) i Dženifer Ertman (14) vražače su se kući iz grada kada su odlučile da krenu prečicom preko železničkog mosta. Naletele su na bandu koja je pila i upravo primala novog člana u svoje redove. Nesrećne devojčice su ugrabljene, a onda i brutalno silovane sat vremena. Nakon što su ih iskoristili, kriminalci su ubili devojčice. Njihova tela pronađena su jer se jedan od članova bande hvalio ovim čudovišnim zločinom.

Kazna za ovo zlodelo bila je teška: Od šestorice osuđenih za ovo delo, petorica su osuđena na smrt.

Devojka se ubila od muke

Rehte Parsons je silovana kada je imala samo petnaest godina. Kao da joj ovaj užas nije bio pretežak, zločinci su fotografije ovog strašnog čina postavili na društvene mreže! Zbog komentara i siledžijskog ponašanja na Fejsbuku devojka je oduzela sebi život. Silovatelji su optuženi i za snimanje dečije pornografije.

Silovali petogodišnje dete do smrti

Petogodišnja devojčica silovana je u Indiji kada su je dvojica muškaraca namamili na jednu farmu i napastvovali do smrti. Detence je palo u komu i umrlo od srčanog udara dva dana kasnije. Muškarci su uhapšeni i suđeno im je, a da užas bude veći to je bio drugi slučaj silovanja petogodišnjeg deteta te nedelje u Indiji.

Živa zapaljena i ostavljena da umre

Oksana Makar je sa 18 godina preživela pakao. Nakon što je preživela brutalno silovanje od strane trojice muškaraca, izmučena devojka je postala žrtva izopačenih umova koji su prvo pokušali da je zadave a onda su je živu zapalili. Iako je pronađena na jednom gradilištu povrede koje je zadobila bile su previše ozbiljne i nije joj bilo spasa.

Prema rečima Bi Bi Sija silovatelji su uhvaćeni ali su zbog porodičnih veza dvojica puštena bez optužnice. Nakon burne reakcije javnosti ponovo su uhapšeni i optuženi za silovanje i ubistvo.

Silovanje koje je užasnulo ceo svet

Indija je zbog sve učestalijih napada nad ženama dobila reputaciju zemlje u kojoj su silovanja "kao dobar dan". Bilo da je to tačno ili ne, jedno silovanje užasnulo je mnogo više od Indijaca, zaprepastilo je svet.

Studentkinja (23) grupno je silovana u autobusu prošlog decembra, dok je njen prijatelj pretučen i bačen na pod autobusa bespomoćan da joj ikako pomogne. Nesrećnu devojku silovala su šestorica muškaraca, među kojima je bio i vozač. Dok su manijaci zlostavljali devojku vozač je satima kružio autobusom po gradu. Tokom napada korišćena je i gvozdena šipka. Nakon što su je unakazili, devojku i njenog prijatelja kome su polomili nogu izbacili su iz autobusa ispod nekog nadvožnjaka. Od unutrašnjih povreda, devojka je preminula.

Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 15.11.2013 13:06h

    Muskarci su takvi...

  • malisa Vreme: 15.11.2013 15:04h

    i naravno na ovakve teme niko ne ostavlja komenatare...bitno da karleusa vs ceca vrvi od citanja i komentarisanja. Katastrofa. Nego da se vratim na temu. UZAS! Ovakve ljude treba bez sudjenja direktno na mucenje pa u smrt. Bez teksta sam opet, iako sam vec za neke od ovih slucaja citao.

  • nasha posla Vreme: 15.11.2013 22:16h

    Silovanje zena je tasko, ali kod nas u kulturi daleko iznad ubijanja beba koje cine majke. kod nas je to mnogo veci zlocin sto je nonsens. te dve stvari se nemogu porediti jer je silovanje moralni i psihicki zlocin pre svega, a davljenje beba monstruoznost, a kod nas je silovanje zena daleko veci zlocin.

  • momazver Vreme: 17.11.2013 13:30h

    2 dana BEZIM od citanja oog clanka...Mislim sta reci ...sta napisati..Slavisa ,ja sve ono sto bi napisao ALO NE BI SMEO DA OBJAVI/sto je i u redu/...evo samo malo...da je po mome svi ko god ucini takvo ZLODELO bili bi po drvecu i banderama, OKACENI ZA...

  • mala Vreme: 26.01.2014 20:06h

    Stop nasilju nad zenama!!! protiv toga se citav svet mora boriti!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP