Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

HOROR NESAGLEDIVIH RAZMERA

Užas od koga zanemiš: Pedofili bi decu polili benzinom, a onda im je rečeno da se spreme za silovanje

Autor: A. O. / Daily mail | 27.08.2014 - 11:40:00h | Komentara: 0

Južni Jorkšir bio je mesto užasa u kome su za 16 godina uništena detinjstva više od 1.400 zlostavljane dece! Grad Roteram postao je središte najodvratnijeg mučenja dece koje se odbijalo pred nosom vlasti!

Silovanje

Devojčice bi iz škole taksijem vođene do pedofila

Profesorka Aleksis Džej napisala je izveštaj koji je otkrio da je banda pakistanskih muškaraca tokom 16 godina silovala i podvodila na hiljade maloletnika. Što je najgore, policija je sve znala. Ona je razotkrila ćutanje nadležnih, a onda su počeli da isplivavaju užasni detalji.

Žrtve su odvođene iz škole taksijem i vođene u kuće muškaraca sa kojima bi imale seks.

Stravične pretnje upućene njima i njihovoj porodici sprečavale su ih da bilo šta kažu policiji.

"Deca su polivana benzinom i pretili su im da će ih zapaliti. Pretili su im oružjem, a vođena su da gledaju brutalno nasilna silovanja kada im je govoreno da će biti sledeći ako ikome išta zucnu", pokazao je izveštaj.

Neka deca su se samopovređivala, a bilo je i pokušaja samoubistava. Jedno dete je nekoliko puta pokušavalo da se baci pod kola.

U očaju, jedno dete je reklo inspektorima "nema svrhe, isto mi je i da umrem".

Silovanje

Deci bi prebili i kidnapovali najbliže da bi ćutala  | Foto: Shutterstock

Dodatno uznemirujuću notu celom slučaju doneo je odnos policije prema deci. Kada se dvanaestogodišnja devojčica požalila da su nju i drugaricu seksualno napali odrasli muškarci policija je ignorisala optužbe. Iako je otac deteta tvrdio da je zlostavljano policajci nisu učinili ništa. Čak se desilo da je devojčica kasnije pronađena pijana u kući punoj muškaraca, a policija je uhapsila nju, a ne njih, zbog nedoličnog ponašanja.

Trinaestogodišnja devojčica, opisana kao "dete D", je prijavila silovanje, ali su joj monstrumi poslali poruku da su joj kidnapovali mlađu sestru "i da od nje zavisi šta će biti sa detetom". Povukla je prijavu.

Jednoj devojčici koja je pristala da svedoči polupani su prozori kuće, drugoj zlostavljanoj deci je naređeno da je prebiju, brat joj je pretučen, a preplašena porodica je sakrila mlađe dete da ga ne bi ubili. Očajna, devojka koja je tada imala 18 godina je postala beskućnica i predozirala se.

Šon Vrajt je bio na čelu okruga, a sve vreme je znao za zlostavljanja. Nije činio ništa iz straha da ga okarakterišu kao rasistu. Čitavih 16 godina, decu staru i oko 11 godina seksualno su zlostavljale bande muškaraca, a vlasti najverovatnije nisu reagovale iz straha od nemira na nacionalnoj osnovi.

Jedan od vođa Saveta Roterama podneo je ostavku nakon šokantnih detalja izveštaja.

Pred sud su 2010. izvedeni Britanci pakistanskog porekla. Umar Razak, Adil Husain, Razvan Razak, Zafran Ramzan i Mohsin Kan su proglašeni krivima za niz seksualnih prekršaja. Ramzan je osuđen na devet, Umar na četiri i po, A Razvan na 11 godina zatvora.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP