Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAŠNO

UŽAS U MAGLAJU: Deca vrištala dok im je policija tukla dedu jer je tražio hranu za njih!

Autor: Kurir | 20.05.2014 - 14:47:00h | Komentara: 7

Zlatan Latifović se pobunio zbog toga što humanitarna pomoć pristiže a ne deli se gladnom narodu evakuisanom iz poplava, a policajci ga odvukli, tukli i gurali i uhapsili!

Maglaj

Prava drama odvija se ovih dana u Maglaju - posle katastrofalnih poplava, građani se bore da dođu do hrane, vode i osnovnih potrepština, koje su u grad stigle u ogromnim količinama, međutim ne dolaze do unesrećenih!!!
Uznemirujući i šokantan snimak na kojem se vidi građanin koji moli za hranu govoreći da su mu deca i unučad gladna pojavio se na Jutjubu. Reč je o Zlatanu Latifoviću (u plavim pantalonama), koji je došao na jedan od glavnih punktova gde stiže humanitarna pomoć, a kojim rukovodi ogranak Merhameta u Maglaju.

Latifoviću je rečeno da hrane nema, na što se on pobunio govoreći da je „upravo video pun automobil hrane“.
Intervenisala je i policija, koja je Latifovića pokušala silom da odvuče jer je automobilom blokirao put. Njegova ćerka je počela da vrišti i zapomaže, a policajci su starca nekoliko puta udarili i grubo ga gurali!
Zlatan Latifović u izjavi za portal ATV tvrdi da je policija pretukla njega i njegovu rođaku, međutim iz MUP-a ZDK to demantuju i potvrđuju da je Latifović lišen slobode.


Maglajlija Amir Hrnjić potvrdio je da se posle katastrofalnih poplava u ovom gradu dešavaju užasne stvari i da pojedini žele da se okoriste nesrećom koja je zadesila ovaj grad.
 
Poslednji komentari
  • jelena Vreme: 20.05.2014 15:49h

    Uzas,pa ovo je strasno tuci coveka bez razloga.Zar policija nije u sluzbi da brani narod ,a ne da ga bije.Za ovakve treba aktivirati preki sud i po kratkom postupku.Jadna li smo zemlja.

  • andjela Vreme: 20.05.2014 16:03h

    Ovo me podseca na rat,samo sto jos treba nekoga da siluju,primitivce i nasilnike ukloniti pod hitno u svim narodima bivse JU!

  • andjela Vreme: 20.05.2014 16:06h

    Ovo me podseca na rat,samo jos treba da se desi silovanje! Primitivce i nasilnike poslati odmah na posebna mesta,tj u zatvor da ne prave zlo. Ovo vazi za sve narode bivse JU.

  • Dragan Vreme: 20.05.2014 18:01h

    Izguglajte imi Zlatan L. iz Maglaja,ja našao 2006.g. gomilu teškog kriminala na ovom imenu(afera "natron",novčane prevare širom balkana,lažni agent nemačkog BRD,itd).Možda je taj naviknut na kriminal osujećen.

  • miiam cupis Vreme: 21.05.2014 00:51h

    sramota tako pokazujemo cijelom svetu nas narod sram vas bilo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP