Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ISPOVEST JEDNE ZAVISNICE:

"Uzimala sam heroin i bila majka dvoje dece, a svi su mislili da sam savršena mama!" (FOTO)

Autor: Blic Žena | 03.05.2014 - 11:15:00h | Komentara: 0

Korin Kejsi (35) iz Linkolna u Engleskoj počela je da uzima heroin nakon rođenja drugog deteta. Sa uzimanjem narkotika nije prestala ni kada je zatrudnela treći put. Ova majka ističe da je njena priča u mnogim detaljima slična životu koji je imala Pičiz Geldof. Najbitnija razlika je da je Korin pobedila drogu, Pičiz nije.

Korin Kejsi

Korin Kejsi (levo) sa prijateljicom | Foto: Facebook / Corraine Casey

Toksiološki nalazi su potvrdili da je Pičiz Gledof (25) preminula od prevelike doze heroina. Ćerka Boba Geldofa iza sebe je ostavila sinove, dvogodišnjeg Astala i jednogodišnjeg Fedra.

- Naše priče su slične. Obe smo imale teško detinjstvo i obe smo izgubile roditelja. Bila sam mlada mama koja se borila sa tugom, droga mi je pomogla da pobedim bol- rekla je Korin.
Kejsi je zavisnost skrivala od porodice i prijatelja trudeći se da ih što ređe viđa i da ne ostavlja vidiljive tragove uzimanja heroina.
- Uzimala sam heroin i bila sam majka dvoje dece, niko nije sumnjao da se drogiram. Za okolinu ja sam bila savršena mama- rekla je.
Ni njena majka nije znala da joj je ćerka heroinski zavisnik.
- Trudila sam se da što bolje obavljam kućne poslove, šminkom i frizurom pokušavala sam da izgledam dobro. Lako je navesti ljudi da vide ono što ti želiš da vide, jer veruju u ono što im odgovara - rekla je Korin.
Ona je izjavila da veruje da su se slične stvari dešavale i Pičiz.

Korin Kejsi

Pobedila drogu: Korin Kejsi | Foto: Facebook / Corraine Casey

- Ako se ispostavi da je to istina, veoma mi je žao što nije dobila pomoć koja joj je bila neophodna. Ja jesam i to mi je spasilo život, moja deca neće odrastati bez majke - dodala je.

A podrška drugih je najvažnija jer heroin preuzme kontrolu nad životom.
- U jednom trenutku heroin mi je bio neophodan da bih mogla da brinem o deci. Nisam mogla da kuvam i da čistim bez uzimanja droge. Govorila sam sebi da moram da nastavim sa drogiranjem kako bih bila dobra majka- rekla je Korin.
Vremenom je heroin ozbiljno ugrozio život njene porodice.
- Kada bih uzela drogu, bila sam srećna i mogla sam da se igram sa decom u parku, da očistim kuću. To je dosta koštalo, a mi nismo novca. Jednom sam prodala televizor kako bih kupila heroin. U kući je bilo hladno jer nismo mogli da platimo grejanje- ispričala je Korin.
Rođenje trećeg deteta, 2002. godine, bilo je prelomni trenutak. Kada je ugledala svoju bebu u bolnici, shvatila je da mora da pobedi heroin.
-Zavaravala sam sebe da mogu da budem i zavisnik i dobra mama, ali sam decu izneverila u svakom smislu- rekla je Korin.
Korin Kejsi se razvela od prvog supruga, sada je u drugom braku u kojem je dobila još troje dece. Pomaže zavisnicima savetima i nesebičnom podrškom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP