Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

UŽAS!

Vapaj očajnog oca: Molim vas, pustite moju ženu i dete da umru!

Autor: N. Gavrilović / Daily Mail | 24.12.2013 - 14:11:00h | Komentara: 0

Erik Munjoz i njegova žena Marlis (33) proveli su život kao bolničari u Teksasu, ali kada je nesrećni čovek zatekao trudnu suprugu bez svesti na kućnom podu, znao je da ih je zadesila velika nesreća.

Erik, Marlis sa sinčićem Mateom

Erik i Marlis sa sinčićem Mateom | Foto: facebook

Marlis je u novembru pretrpela moždani udar koji je doveo u stanje kome, a plod u njenom stomaku u vrlo opasnu situaciju. Erik je postao svestan jezive činjenice - dete koje se razvija u telu njegove žene možda je pretrpelo jezive smetnje u razvoju. Usledila je odluka koja ledi krv u žilama.

"Moja žena i ja smo viđali slične situacije tokom godina rada u zdravstvu. Znam šta bi Marlis želela u ovakvoj situaciji, a to je da ugasimo aparate, da ne živi ovako", odlučan je skrhani muž koji bespomoćno moli da se zanemari zakon koji zabranjuje gašenje aparata trudnim ženama.

"Ne slažem se za tim zakonom", kaže Erik koji tvrdi da je obećao svojoj ženi da neće dozvoliti ovakav scenario ako se ikada nađu u sličnoj situaciji.

Prošlo je 18 nedelja trudnoće, a Marlis će u komi morati da iznese ceo period razvoja deteta nakon čega će, po zakonu, beba doći na ovaj svet uprkos tome za šta se otac zalaže.

"Ne znaju koliko je plodu bio uskraćen kiseonik, niti hrana ali ja znam kakav me izazov čeka kada se rodi. Užasno mi je. Teško je kada te život dovede u situaciju da poželiš da srce tvoje žene stane", rekao je Munjoz koji iz braka s Marlis već ima jednogodišnjeg sina Matea.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP