Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

MONSTRUMI!

Vatrogasci godinama siluju
jednu maloletnicu

Autor: Tanjug | 17.10.2012 - 17:20:00h | Komentara: 0

Francusko tužilaštvo vodi istragu o navodima da je dvadesetak vatrogasaca u više navrata imalo seks s maloletnicom koja je zvala vatrogasnu službu u pomoć, izjavio je danas devojčicin advokat Rodolf Konstantino.

pokrivalice

Siluju umesto da spašavaju! | Foto: Nemanja Kostić

Konstantino je rekao da je tužilaštvo u Versaju u martu 2011. godine podiglo optužnice protiv trojice vatrogasaca zbog seksualnih odnosa s devojčicom u periodu od 2008. godine, kada je imala 13 godina, do 2010, a sada je proširilo istragu na još desetak osumnjičenih.

Devojčica je ispričala da joj je 2008. godine pozlilo u školi i da se našla u vatrogasnom vozilu, gde joj je jedan dvadesetogodišnji vatrogasac tražio broj telefona. Vatrogasac je uskoro došao u njen dom, gde su imali seksualni odnos.
Vatrogasac je potom prosledio njene podatke kolegama, i u naredne dve godine devojčica je imala odnose s još dvadesetak vatrogasaca, preneo je AFP.
Pošto je 2010. godine pokušala da izvrši samoubistvo, devojčica je sve ispričala roditeljima i podnela je tužbu protiv vatrogasaca kojima, kako je rekla, "nije bila sposobna da kaže ne" pošto je bila osetljiva i depresivna.
Osumnjičeni su izjavili da je devojčica svojevoljno pristala na seks i da su je smatrali "lakom".
Francuski zakon zabranjuje svaku vrstu seksualnih odnosa između odrasle osobe i maloletne osobe mlađe od 15 godina.
Mada vatrogasci u Francuskoj uživaju poštovanje, ugled te službe je u poslednjih nekoliko godina narušen zbog niza seksualnih skandala.
Sud u Abevilu, na severu Francuske, osudio je jednog vatrogasca na četiri meseca uslovno pošto je jedna tinejdžerka 2010. godine imala seksualne odnose u stanici s nekoliko vatrogasaca.
U Parizu su podignute optužnice protiv 11 vatrogasaca pošto je jedan regrut u maju prijavio da je silovan na prijemnoj ceremoniji, što je snimljeno kamerom mobilnog telefona.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP