Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

PUTIN POSLE POLITIKE

"Veoma volim pravo, volim književnost, sport..."

Autor: Tanjug | 05.04.2013 - 18:55:00h | Komentara: 0

Ruski predsednik Vladimir Putin, koji je blizu 14 godina na najvišim rukovodećim položajima u zemlji, planira da se posle povlačenja iz politike bavi pravom, književnošću, sportskim i društvenim projektima, prenele su ruske agencije.

"Očekujem da ću posle okončanja poliltičke aktivnosti i državne delatnosti imati mogućnost da se bavim i nekim drugim pitanjima i problemima. Veoma volim pravo, volim književnost i računam da ću uspeti da se bavim tim pitanjima... možda i nekim drugim javnim, sportskim i tako dalje", rekao je Putin u intervjuu nemačkom TV kanalu ARD uoči posete Nemačkoj 7. i 8. aprila.

Vladimir  Putin

Vladimir Putin

 Na pitanje da li planira da se i dalje kandiduje za funkciju šefa države ili razmatra neke druge varijante, Putin je rekao da „svaki normalan čovek uvek zagleda na neki horizont“.

"Nisam ni blizu najdugovečniji u politici. U evropskoj politici postoje ljudi koji su mnogo duže od mene bili na najvišem mestu i radili duže nego što radim ja sada, i u Evropi, i u Severnoj Americi, uzgred, i u Kanadi", rekao je Putin, prenosi Itar-Tas s.

Putin je od 2000. do 2008. godine bio u dva uzastopna mandata predsednik Rusije, od 2008. do 2012. godine je bio premijer, a u martu 2012. je treći put izabran za šefa države na šest godina.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP