Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

I TO IMA U NEMAČKOJ

Voditelj montirao video sa srednjim prstom Varufakisa! (VIDEO)

Autor: Tanjug | 19.03.2015 - 08:34:00h | Komentara: 0

Nemački TV voditelj Jan Bemerman je priznao da je montirao video snimak na kojem se vidi kako grčki ministar finansija Janis Varufakis pokazuje srednji prst Nemačkoj, objavili su danas nemački mediji.

Varufakis prst

Varufakis i lažni prst | Foto: Screenshot "Youtube"

Bemerman, voditelj satiričke emisije "Neo Magazin Rojal" na televiziji ZDF, rekao je da od nedelje čeka da ga neko pita da li je montirao lažni snimak, koji je izazvao veliku buru u javnosti, ali ga niko to nije pitao, prenela je agencija AFP.
- Izvinite gospodine Varufakis, to se neće ponoviti - rekao je nemački voditelj, pošto je objasnio kako je njegov produkcijski tim lažirao video snimak.

Na snimku, za koji se ispostavilo da je montaža, vidi se kako Varufakis na jednom dogadjaju u Zagrebu 2013. godine, pre nego što je postao grčki ministar finansija, priča o problemima sa kojima se suočava njegova prezadužena zemlja, a zatim kaže "pokažite srednji prst Nemačkoj" i to i uradi.


Grčka i Nemačka, koja je praktično glavni finansijer u Evropskoj uniji, nisu u najboljim odnosima otkad je u januaru u Grčkoj na vlast došla ultra-levičarska stranka Siriza, koja je glasačima obećala da će ukinuti oštre mere štednje.

Snimak je prvi put prikazan u nedelju u tok-šou emisiji Gintera Jauha na nemačkoj televiziji ARD, u kojoj je gost putem video-linka iz Atine bio upravo Varufakis, koji je odmah odlučno negirao da je snimak pravi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP