Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

DA SE NAJEŽIŠ

Vrhunska izdaja: Usvojila trudnicu, muž je hteo za seks!

Autor: Daily Mail / N. G. | 19.11.2013 - 10:54:00h | Komentara: 2

Piter i Linda Blekvel su spasli Evelin, koja je tada imala 21 godinu i njena dva sina iz čeljusti siromaštva u Gambiji samo da bi obe pretrpele vrhunsku izdaju.

Britanski bračni par je upoznao mladu majku dok su bili na odmoru u Africi.

Sudbina je htela da saznaju da je jedna od plesačica koja je još uvek bila trudna izgubila posao.

Britanci

Piter i Linda: Na odmoru su upoznali devojku koja im je promenila život

"Bila je potpuno slomljena, video joj se trudnički stomak ali su me najviše pogodile njene oči, ispričala mi je svoju priču punu zlostavljanja i okrutnosti i obe smo bile u suzama. Morala sam da pomognem", rekla je Linda.

Par je pokrio devojčine bolničke troškove i kupio joj telefon, otvorili su joj bankovni račun i dali sto funti, ali će uskoro učiniti nešto još lepše - i nešto još neočekivanije.

Par je, ipak, teška srca otišao iz Gambije i sve vreme se čuo sa Evelin koja im je javila da će na svet doneti blizance.

Britanci

Piter je dugo krio pravo lice i pretvarao se da je brižan deda

"Kada sam držala dečake u naručju obećala sam sebi da ih neću napustiti" rekla je Engleskinja "Dejli mejlu". Posle mnogo papirologije par je uspeo da dovede Evelin i njene novorođene blizance u Oksford. Ganuta dobročinstvom devojka je krstila dečake Piter i Sajmon, međutim, prvo ime će uskoro proklinjati.

Iako se Piter prema Evelin postavio kao dobri deka, uskoro je pokazao svoje pravo lice. Bio je seksualni predator.

"Neprekidno je pokušavao da me odvuče podalje od Linde, počeo je da mi se nabacuje i pokušavao je da me poljubi, stavljao mi je ruku na butinu, gledala sam na njega kao na oca, nije mi bilo jasno kako je mogao da me posmatra u seksualnom smislu", priča devojka iz Gambije koja se očajnički nadala da će Piterova nastojanja prestati.

Britanci

Povezanost koju ništa nije uspelo da slomi: Linda i Evelin

"Bivalo je sve gore, pričao mi je da me želi, da hoće seks, bila sam zgrožena i osramoćena, nikada to ne bih mogla da uradim Lindi koja mi je toliko pomogla", otkrila je Evelin.

"Jednog dana me je pozvao i rekao da Linda hoće razvod i da želi da pobegnemo negde i živimo zajedno, raspala sam se i ispričala sve Lindinoj majci koja joj je prenela moju dramu".

"Sirota devojka je bila toliko potresena da sam odmah shvatila da je iskrena i nisam verovala Piteru koji mi je rekao da izmišlja kako bi nas razdvojila", priča Linda koja nije mogla da veruje da će njeno dobročinstvo razoriti njenu porodicu. Uprkos izdaji muža koga je izbacila iz kuće odlučila je da ne odustane od Evelin i dečaka.

"Uprkos svemu ja sam srećnica, Evelin i sinčići su moja dika i ponos a moja deca su ih odlično prihvatila, nisam ni sanjala da će mi život biti ovakav ali osećam se blagosloveno", priznaje Britanka koja ima i zašta da se ponosi - Evelin je nije izdala. Radila je toliko naporno da je uspela da obezbedi svojoj deci pristojan život i uz Lindinu pomoć dobila je odobrenje da se trajno nastani u Britaniji.

Evelin sada ide na koledž i beskrajno je zahvalna ženi koja joj je promenila život.

"Odrasla sam bez majke a Linda me je spasla, pružila mi je život iz snova a ja sam radila sve poslove koje sam mogla od čišćenja do keteringa da joj ne bih bila finansijski teret", kaže Afrikanka.

"Ne znam šta je bilo u Piterovoj glavi, ali nikada neću zažaliti zato što sam pomogla Evelin, mogu samo da kažem - on gubi", zakljućuje Linda.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 20.11.2013 04:47h

    prica za film

  • miks Vreme: 20.11.2013 11:56h

    i tata bi sine

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP