Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SVI BI DA GLEDAJU SEKS

Za film "Pedeset nijansi sive", prodato 2,75 miliona karata (VIDEO)

Autor: Tanjug | 03.02.2015 - 13:48:00h | Komentara: 0

Za film "Pedeset nijansi sive" je u pretprodaji prodato čak 2,75 miliona karata u 39 zemalja sveta, a pomama za kartama za premijeru filmske adaptacije istoimenog bestselera vlada i u Srbiji i Crnoj Gori.

Scena iz filma

Scena iz filma | Foto: Printskrin Jutjub

Distributerska kuća Taramount film zbog nezapamćenog interesovanja konstantno uvodi nove projekcije u domaćim bioskopima, gde će film premijerno biti prikazan 11. februara.

Vodeće tržište je Nemačka sa više od 450.000 unapred prodatih karata, a direktor Cinestara Oliver Fok ističe da je pretprodaja karata senzacionalna i bez presedana i da nikada ranije nisu imali veću prodaju karata unapred za neki film.

Na tržištima Velika Britanije, Francuske, Australije i Novog Zelanda prodato je više od 500.000 karata.

U Velikoj Britaniji, u "Empire Cinemas"-u kažu da je "Pedeset nijanisi siva" već najprodavaniji film u pretprodaji, a jedan od njihovih bioskopa je već potpuno rasprodat za prvi vikend prikazivanja.

Kako navodi direktor "Empire Cinemas"-a, Džastin Ribons ovaj film i dalje ruši rekorde jer je najprodavaniji film i to toliko pre početka bioskopske distribucije.
Do danas je već prodato više karata nego za prvi vikend prikazivanja filmova "Mračni vitez", "Osvetnici", "Mama Mia" i "Avatar.

Ovaj blokbaster premijerno će biti prikazan u četvrtak na otvaranju 65. filmskog festivala u Berlinu, ali se neće takmičiti za nagradu Berlinala - Zlatni medved.

"Pedeset nijansi siva" je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera El Džejms - trilogije "Pedeset nijansi" koja je prevedena na 51 jezik i prodata je u više od 100 miliona primeraka.

Glavne uloge u filmu Kristijana Greja i Anastazije Stil poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson, koji su priznali da željno iščekuju premijeru, ali i otkrili od koga žele da "sakriju" ovaj film.

Dakota Džonson je u intervjuu za "Glamur" magazin priznala da je film neprikladan za njene roditelje i da ne bi volela da ga gledaju ljudi iz njenog okruženja.

Ne želim da ga moja porodica gleda jer je neprikladan. Čak ni prijatelji mog brata sa kojima sam odrasla. Zapravo, neki deo mene ne želi da bilo ko gleda ovaj film, izjavila je ona u šali.

Film obiluje scenama seksa.

Pogledajte trejler:


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP