Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

PORODIČNA TRAGEDIJA

Zadavio jednogodišnju ćerku, pa se obesio!

Autor: Blic | 11.11.2014 - 12:05:00h | Komentara: 0

Teška porodična tragedija dogodila se juče na Cetinju - policija je u naselju Jabuka - Gnjili do pronašla beživotna tela D. J. (55) i njegove jednogodišnje ćerke.

Muškarci češće oduzimaju život vešanjem

Tragedija je otkrivena oko 14.50 časova kada je policija pronašla tela, na osnovu obaveštenja planinara koji je šetao kroz to mesto. Prema preliminarnim rezultatima istrage, inspektori sumnjaju da je otac zadavio bebu, a potom izvršio samoubistvo.
"Vijestima" je u policiji rečeno da su tragediji prethodili poremećeni porodični odnosi između D. J. i njegove supruge S. S. J. (37). D. J. je sa suprugom, detetom i taštom do pre desetak dana živeo u stanu S. S. J. u naselju Luke Ivaniševića.
Navodno, on je u nedelju popodne pozvao svoju suprugu i tražio da uzme ćerku, ali dete nije vratio majci u dogovoreno vrijeme. Majka je, prema podacima policije, pokušala da pronađe ćerku kada je dobila poruku od supruga da dete više neće videti i da planira da naudi sebi i njihovoj bebi.
Odmah je alarmirala policiju, koja je od preksinoć intenzivno tragala za D. J. i detetom. Policija je o tragičnom događaju obavestila Više državno tužilaštvo u Podgorici, iz kojeg su naložili da se uradi obdukcija tela nastradale bebe i njenog oca.
Komšije iz ulaza zgrade u naselju Luke Ivaniševića šokirani su tragedijom koja je zadesila porodicu.
- I dalje ne verujem da se dogodila tragedija. Često sam pila kafu kod njih i nikada ništa loše nisam ni videla, ni čula - kazala je uplakana komšinica porodice.
S. S. J. je direktorica jedne osnovne škole na Cetinju, dok je D. J. bio planinar. Letos su ih sugrađani često viđali kako zajedno šetaju ćerku.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP