Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ISPOVEST KRISTINE ĆURKOVIĆ

"Žao mi je što se ovo dogodilo, pokvasila sam mobilni ..."

Autor: Index.hr | 05.01.2014 - 10:50:00h | Komentara: 2

Aktivistkinja oragniazacije "Volim Hrvatsku" Kristina Ćurković, koja je digla policiju i javnost na noge nakon što je porodica prijavila njen nestanak pojasnila je putem Fejsbuka zašto je došlo do ovog nesporazuma. Njena majka je poručila da ona nije nikakva heroina, već razmaženo derište. "Skratila mi je život, nemam više načina kako da je sprečim da nanosi štetu sebi i porodici - tvrdi majka kontroverzne Kristine Ćurković.

Fotka sa Kristininog Fejsbuk profila

Fotka sa Kristininog Fejsbuk profila

- - Samo da javim, žao mi je što se ovo dogodilo. Mobilni  mi se pokvasio na putovanju, radi samo na punjaču i ne miče se sa 1 procenat, brzo se ugasi. Nisam uopšte znala da se ono događalo dok nisam čula na radiju. Odmah sam zvala policiju s železničke stanice. Neću nikakve izjave i ništa da govorim, odmah bi rekli da sam htela pažnju. Ne daj Bože nikome ovakvu pažnju. Ali bar u ovim situacijama saznam ko su prijatelji - objavila je Kristina na svom fejsbuk profilu.

Ustaškinja Kristina Ćurković, čiji je nestanak prijavljen u petak, juče je pronađena i saslušana u policiji. Njena majka, ogorčena zbog svega, izjavila je da ona nije nikakva heroina, već razmaženo derište.
Ona je javno apelovala na svoju ćerku da se “dozove pameti”.
- Ona nije nikakva ratnica, ni heroina, već obično razmaženo derište. Skratila mi je život, nemam više načina kako da je sprečim da nanosi štetu sebi i porodici.
Zamislite u kakvoj sam se situaciji našla, kad sam se odlučila na ovaj korak! Ja, majka, koja bi ubila za svoje dete - tvrdi Kristinina majka i dodaje da smatra i da je njena kćer oružje u tuđim rukama.
Advokat Kristine Ćurković, Zvonimir Hodak, trenutno nije upoznat sa okolnostima njenog nestanka.
- Pronađena je živa i zdrava. Verujem da ćemo uskoro saznati ko stoji iza čitave priče – rekao je Hodak.
Hrvatski MUP je sinoć saopštio da je Ćurkovićeva pronađena na području Dugog Sela, oko 50 kilometara od Zagreba. Policija je, nakon informativnog razgovora, pustila s obzirom na to da nije bilo elemenata krivičnog dela.
Poslednji komentari
  • Tarabić Vreme: 05.01.2014 11:12h

    Derište je zombi koji nadrogiran može da bude iskorišten i kao onaj Rus Pavel od strane talibanaca da promene veru i digne u vazduh i sebe i svoje sugrađane.Treba to sve u radni bajbuk i motika ili lopata u ruke svaki dan. Praksa je oikazala da se suprotnosti privlače tako da predviđam da će se dotična udati za nekog Srbina, pripanika nacije koji iz dna duše mrzi.Seksaće se iz inata.

  • Vibor Vreme: 05.01.2014 15:24h

    Da li je neko maloj objasnio da je čistokrvna Srpkinja, samo katoličke vere? Mada se čini da je kasno, vi, mama, ipak pokušajte. Možda se smiri?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP