Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

TUGA DO NEBA!

ZAŠTO?!

Autor: Ekipa Alo! | 22.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Bili su samo deca. Najstarije je imalo 19 godina. Bilo ih je oko 80. Putovali su sa svojim porodicama na letovanje ili u posetu rođacima i svi su poginuli prilikom obaranja aviona „Malezija erlajnza“. Zašto?!

Među putnicima u avionu „Malezija  erlajnza“ bilo je oko 80 mališana,  a pitanje na koje još nema  odgovora glasi - zbog čega  su stradala sva ta deca?

Među putnicima u avionu „Malezija erlajnza“ bilo je oko 80 mališana | Foto: Profimedia

Fotografije nasmejane dece koja su ni kriva ni dužna stradala pri obaranju aviona na letu MH17 iznad istočne Ukrajine preplavila su internet. Uz njihove slike ide samo jedno logično pitanje - ZAŠTO?! A odgovora još nema...

Afruz Dži (13) i Afzak  Dži (17)

Afruz Dži (13) i Afzak Dži (17)


Australijanka Rin Noris ostale je bez troje dece - Moa (12), Evi (10) i Otisa (8) i svog oca Nika. Među žrtvama su i tri bebe, uključujući Kaelu Gouz, koja je imala svega 21 mesec. Poginula je zajedno sa roditeljima. Tes (10) i Liv Trag (8), kao i njihov komšija Sem Vels (10), takođe su stradali sa roditeljima.

Amel Vals (13) i Džinte Vals (15)

Amel Vals (13) i Džinte Vals (15)

Petogodišnji Martin Paulisen i njegova sestrica Sri (3) takođe su poginuli zajedno sa mamom i tatom. Šestočlana malezijska porodica sa troje dece, stare između 13 i 19 godina, nastradala je.

Otis Maslin (8) i Mo Maslin (12)

Otis Maslin (8) i Mo Maslin (12)

Britanski bračni par sa sinovima Frizom (12) i Džasperom (15), kao i Britanci Džon Alen sa suprugom i sinovima Janom, Džulijanom i Kristoferom, koji su imali između osam i 16 godina, takođe su među žrtvama. I to je samo deo od 298 stradalih putnika i članova posade koji su poginuli pri obaranju putničkog aviona nad istočnom Ukrajinom, a nema odgovora na osnovno pitanje - zašto?!

Martin Paulisen (5) i Marša Dži (15)

Martin Paulisen (5) i Marša Dži (15)

Porošenko: Obustava vatre zbog MH17


Ukrajinski predsednik Petro Porošenko naredio je da se obustavi vojna operacija u prečniku od 40 kilometara od mesta pada malezijskog aviona na istoku Ukrajine. On je izjavio i da je dao instrukcije da se uputi poziv ruskim stručnjacima da se priključe istrazi o rušenju malezijskog putničkog aviona.

Holandski eksperti pregledali tela


Tri člana holandskog tima za identifikaciju žrtava pada malezijskog aviona pregledala su tela u mestu Torez, gde je bio voz hladnjača s ostacima žrtava. Ekspert za sudsku medicinu Peter van Vilet je izjavio: “Voz će otići tamo gde možemo da radimo svoj posao“.

Poslednji komentari
  • Srbin Vreme: 23.07.2014 15:54h

    Tuzno je sve.... a 1999. jel bila tolika zbrka u svetu zato sto su ginuli Srbi i srpska deca, neduzna? Naravno da nije, sta je jednog Holandjanina bilo briga sta ce biti ovde, cak sta vise, oni su se i radovali sto ce njihovi avioni da nas bombarduju...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP