Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

PORODIČNA TRAGEDIJA

Zbog budućeg zeta ubio ćerku, pa sebe!

Autor: Novosti.rs | 17.08.2014 - 11:45:00h | Komentara: 1

Otac je otišao po ćerku da je doveze s posla. Nesrećna žena je sela u kola, a otac ju je, po svoj prilici, na putu do njihove kuće u Slovenskoj ulici, vozikao i u jednom trenutku ispalio u nju smrtonosan hitac

pokrivalice

Čedo Jovović iz Istočne Ilidže ubio je, hicem iz pištolja, ćerku Biljanu (40), a potom je usmrtio sebe, u subotu kasno po podne, potvrđeno je u Centru javne bezbednosti MUP RS u Istočnom Sarajevu.

Policija proverava, po nalogu Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, kad je i gde Čedo ubio Biljanu, kao i druge okolnosti tog zločina.

Prema nezvaničnim, ali krajnje pouzdanim informacijama, otac je otišao po ćerku da je doveze s posla. Devojka je sela u kola, a otac ju je, po svoj prilici, na putu do njihove kuće u Slovenskoj ulici, vozikao i u jednom trenutku ispalio u nju smrtonosan hitac.

- Sa mrtvom ćerkom na sedištu auto je dovezao u garažu, koja je uz kuću. Dok se parkirao pozvao je drugu ćerku da dođe u garažu. Kad je ona stigla, videla je da je i otac sebi oduzeo život i telo sestre Biljane - kažu naši sagovornici. - Prizor je bio jeziv, devojka je u šoku, kao i njena majka i brat.

Motiv je, kako saznajemo, moguće tražiti u činjenici da su odnosi u porodici bili osetno poremećeni. Čedo se, navodno, nije mirio Biljaninim izborom muža, a svadba je bila zakazana za 18 septembar.

- Znalo se da neće da čuje za budućeg, a sada se ispostavilo nesuđenog zeta, ali ni u ludilu niko nije mogao da pomisli da će ovako nešto da uradi. Ovo je šokiralo ne samo njegove ukućane i familiju, već i komšiluk i čitav kraj - kaže jedan od poznanika Jovovića.

Poslednji komentari
  • valjda zena Vreme: 17.08.2014 16:24h

    Devojka? 40 godina. To ko oni momci od 40-45...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP