Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KAŽNJEN JER JE ZBIJAO ŠALE

Zbog jurcanja bez gaća, osuđen na društveno koristan rad (VIDEO)

Autor: Beta | 03.03.2015 - 16:02:00h | Komentara: 0

Autor najboljeg videa 2014. godine na mreži Jutjub sa psom u glavnoj ulozi i sa 113 miliona pregleda, Silvester Vardenga počinje polako da plaća cenu za svoja video izmotavanja sa Poljacima i poljskom policijom, pošto ga je sud u Varšavi osudio na 20 sati društveno korisnog rada.

Dekica se šalio i sa policajcima

Dekica se šalio i sa policajcima | Foto: Youtube Screenshot

Razlog je klip od pre godinu dana, "Grandpa Prank", u kome Vardenga prerušen u dedicu jurca bez pantalona i gaća po jednom tržnom
centru u Varšavi.
Vardenga je na Fejsbuku objavio da je osuđen na mesec dana zatvora zato što na filmu izgleda kao da prerušen jurca po tržnom centru Zlatne terase bez gaća i pretvara sa da su mu kante za smeće WC.
 - OK, razumem, nije dozvoljeno jurcati na javnom mestu bez gaća, ali ja sam ih imao. Moj kolega iz postprodukcije maskirao ih je tako dobro da je sud naseo i osudio me na osnovu filma, bez dokaza - napisao je Vardenga i dodao da je osuđen na mesec dana zatvora.
 - Taj gospodin nije osuđen na zatvor, već na 20 sati društveno korisnog rada. Mora takođe da plati i sudske troškove. Nije osuđen zbog filma, već zbog izgreda u tržnom centru. Osuđen je na osnovu dve optužbe - izgred kada je skinuo pantalone i simulirao obavljanje fizioloških potreba na javnom mestu, a takođe i za narušavanje javnog reda i mira - saopštila je danas portparolka Okružnog suda u Varšavi Eva Leščinska-Furtak.
Ukoliko Vardenga uloži žalbu, biće obavljeno klasično suđenje pošto je sada za izgred osuđen po hitnom postupku mandatnih sudova, uvedenih najviše zbog fudbalskih huligana.
Vardenga čija video izmotavanja s nestrpljenjem iščekuju milioni ljudi širom sveta, ranije je osuđen na novčanu kaznu kada je snimio kako ga policija zaustavlja jer telefonira tokom vožnje, a on je pred šokiranim policajcima pojeo mobilni telefon koji je bio kolač, imitacija.

Evo kakve je sve šale zbijao dekica:


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP