Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT ESMERALDE

Zbog "lošeg" saveta izbo srpsku proročicu!

Autor: Bild | 04.06.2014 - 09:15:00h | Komentara: 1

Jedna od najpoznatijih vračara u Nemačkoj Zagorka Jovanović (68) teško je povređena i lekari se bore za njen život, pošto je nekoliko puta ubo nožem muškarac koji nije bio zadovoljan njenim "savetom".

Esmeralda i nezadovoljna mušterija Metin

Esmeralda i nezadovoljna mušterija Metin

Ova proročica iz Diseldorfa, koja se predstavljala kao Esmeralda aus Bilk, ranjena je kada je izbo nožem Metin Kolkilic (43), državljanin Turske, ispred njenog stana u ovom gradu, pošto je savetovala njegovu ljubavnicu da ga ostavi.

Kako je saopštila policija iz Diseldorfa, a prenose nemački mediji, Kolkilic je započeo vezu sa ženom iz Diseldorfa, pošto je ona napustila prethodnog ljubavnika. Znajući da je ona sujeverna, bivši partner je nagovorio da poseti Esmeraldu. Kada je otišla kod nje, Esmeralda joj je savetovala da se pomiri sa bivšim partnerom, ako želi da bude sretna u budućnosti. Ona je to i učinila, napustila Kolkilica i vratila se staroj ljubavi.

Tada započinje rasplet kao u sapunskim serijama. Kolkilic je čuo za savet Jovanovićeve njegovoj ljubavnici i pobesneo kada je čuo da ga napušta zbog saveta vračare. Otišao je do Esmeraldinog stana, a kada mu je otvorila vrata, počeo da je ubada nožem. Posle toga je pobegao u nepoznatom pravcu.
Suprug vračare je čuo vrisak koji dolazi iz hodnika i dotrčao. Kako je kasnije izjavio policajcima, zatekao je suprugu kako leži na podu u lokvi krvi, a napadač je već bio pobegao. Odmah je pozvao Hitnu pomoć, a lekari su mu rekli kako je proročica ostala živa samo zahvaljujući njihovoj brzoj reakciji.

Policija je odmah započela istragu pokušaja ubistva i ubrzo došla do Kolkilica. Tada je počeo da se sastavlja mozaik zločina koji je zaprepastio nemačku javnost. Ubrzo po identifikaciji napadača, policija je izdala poternicu za njim. Međutim, on je i dalje u bekstvu, a policija intenzivno traga za njim. Prva pretpostavka je kako je odmah po napadu na Jovanovićevu pobegao nazad u Tursku, ali se proveravaju sve adrese na kojima bi mogao da se krije.

Gradonačelniku rešavala ljubavne probleme

Jovanovićeva ili Esmeralda aus Bilk bila je vrlo poznata u Diseldorfu. Savetovala je mnoge važne klijente, a među nekima od njih je i Joakim Ervin, gradonačelnik ovog grada. Ona se oglašavala preko medija i svog internet sajta, a tamo je naglašavala kako koristi duhovni svet kako bi razrešila sporove u vezama, a za to je uzimala stotine evra.

Poslednji komentari
  • pustahija Vreme: 04.06.2014 10:05h

    ahahahaahaahah! ovaca svuda ima,hahahaahaahaahaaa!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP