Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SKANDAL U SREDNJOJ ŠKOLI

Zgodna profesorka u grudnjaku zavela učenika: "Mazili smo se!"

Autor: Daily Mail | 28.02.2014 - 14:55:00h | Komentara: 0

Profesorka iz jedne srednje škole u škotskom Sterlingu našla se u središtu medijske pažnje kada je otkriveno da je svesno zavela 16-godišnjeg učenika Gerija Ralstona. Iako je izbegla zatvorsku kaznu, svoju je grešku platila gubitkom posla i razvodom od supruga s kojim ima troje dece.

seksi profesorka

Ova 35-godišnja profesorka skupo je platila noć koju je u farmerkama i grudnjaku provela u krevetu svog učenika. Iako navodno nije bilo seksualnog čina, kriva je jer je zavela maloletnika.
Ceo slučaj školi prijavila je učenikova baka.
Iako je ova majka troje dece izbegla zatvorsku kaznu biće pod pojačanim nadzorom policije iduće dve godine. Zbog svog nepromišljenog čina izgubila je i supruga i posao i ugled.

'Mislim da sam prilično srećan'

Šesnestogodišnji Geri priznao je da je Bernardet bila njegova omiljena profesorka pre nego mu je privukla pažnju svojim atraktivnim izgledom, a čini se kako ne žali za ničim.

''Mislim da sam prilično srećan. Mnogi su moji vršnjaci maštali o njoj. Nisam mogao verovati da sam u krevetu s njom. To je bilo poslednje što sam očekivao. Ona je rekla da misli da će izludeti, ali nije mogla sebi pomoći'', ispričao je Geri.

Kada mu je zgodna profesorka priznala šta oseća prema njemu, dečak je bio znatiželjan i uzbuđen, te je pristao na susrete.

 

Otac sve znao 

Prvo su se nalazili u školi, a onda su počeli i izlaziti. Iako je šesnsetogodišnjak sve priznao ocu, on mu je samo napomenuo da bude oprezan. Kada je za vezu saznala i njegova baka odmah je obavestila školu. Ipak to ih nije sprečilo da noć provedu zajedno u njegovom krevetu.

''Spremili smo se za krevet, bio sam nervozan. Legao sam samo u boksericama. Ona je skinula majicu, ali  je ostavila na sebi farmerke i grudnjak. Uvukla se pored mene. Mazili smo se i pričali - ništa se drugo nije dogodilo'', ispričao je Geri.

Njegov otac Ričard Ralston (42) branio se kako nije bio presrećan što je saznao za njihovu vezu, ali želio je da njegov šesnestogodišnji sin odluči sam o svom životu.

Olakšavajuća okolnost prilikom izricanja kazne profesorki bila je to što nije bilo seksualnoh odnosa, a priznala je i da ga je poljubila i da ga voli.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP