Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Putovanja

ZAŠTO LETOVATI BAŠ U TURSKOJ...

Mnogo luksuza za malo para!

Autor: J. Pantović | 12.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Ako ste među onima koji još uvek ne znaju gde će provesti odmor, vreme je da ozbiljno razmislite o Turskoj. Postoji bezbroj razloga za takav izbor, ali jedan je najočigledniji – teško da ćete negde naći, za vrlo pristojne pare, vrhunske hotele sa ultra all inclusive ponudom u kojima će vam eventualno nedostajati ptičje mleko (ako bez njega ne možete).

„Kaja palaco” je  pravi izbor ako  tražite luksuz u  evropskom društvu,  uz zvuke džeza u  romantična  predvečerja

„Kaja palaco” je pravi izbor ako tražite luksuz u evropskom društvu, uz zvuke džeza u romantična predvečerja

Iako je Turska ogromna zemlja koja zaista ima mnogo toga da ponudi, sami Turci će iz tog izobilja izabrati Antalijsku regiju. Kemer, Belek ili Antalija nema mnogo razlike... Čak 300 sunčanih dana, toplo more (28 stepeni C), a Turci kažu – u Anataliji je gost kralj!


Hoteli su uglavnom sjajni, ali i među dobrima ima najboljih. Nećete pogrešiti ako preko agencije „Big blue“, koja je godinama sinonim za nezaboravna putovanja, izaberete hotele „Kaja palaco“, „Premijer palas“, „Amara dolče vita“ ili „Glorija golf“! Svaki senzacionalan, a ipak jedinstven. U novootvorenoj „Kaji“ dočekaće vas nenametljiva raskoš, elegancija, originalna strana pića, ogromne sobe iz kojih možete izaći i na sopstveni bazen... Pravi izbor ako tražite luksuz u društvu evropskih gostiju i volite zvuke džeza u romantična predvečerja...

Hotel „Premijer  palas” ušuškan u borovinu

Hotel „Premijer palas” ušuškan u borovinu

 
Ako ste među onima koji pate za Dalmacijom i još sa sobom nosite onaj divni miris borovine sa hrvatske obale, birajte „Premijer palas“ u Kemeru. Hotel je otvoren ove godine, nudi apsolutni luksuz, prefinjenu kuhinju, ali i plažu kakvu nemaju drugi. Ušuškanu u borovinu, natkriljenu stenjem Taurusa, sa pogledom koji seže preko daleke pučine ničim sputane...
Sličnu atmosferu ima i risort „Glorija“, koji broji tri hotela - „Verde“, „Sereniti“ i „Golf“, što je otkrio i holivudski lepotan Džordž Kluni, koji se ovde odmara od burnog života. „Glorija“ je idealna za one koji vole šetnju kroz nepregledne parkove sa bazenima, preko pitome reke, do otvorenog mora... Tri hotela su spojena, dostupni su svi sadržaji i nema šanse da vam bude dosadno... Naročito ako na more niste došli sa partnerima, nego sa drugaricama! Ovde uvek ima zgodnih golfera!

Zelena  „Glorija“

Zelena „Glorija“


I ponovo Kemer, legendarna „Amara dolče vita“! Luksuz i raskoš na svakom ćošku, ogromne sobe sa đakuzi kadama, pogled na veliko plavetnilo, bazen sa morskom vodom koji se greje, najbolja klopa, ludi noćni život… U dve reči – sladak život!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP