Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

MALO TRUDA I PUNO UŽITKA

Dvostruki orgazam u isto vreme? Evo kako do njega!

Autor: hot.hr | 22.09.2013 - 09:18:00h | Komentara: 2

Ne samo da mogu doživeti više orgazama tokom jednog seksualnog odnosa, već žene mogu mogu osetiti i dva orgazma istovremeno! Evo kako!

Orgazam

Uz malo truda većina žena može doživeti i vaginalni i klitorisni orgazam istovremeno. Za dostizanje vaginalnog orgazma potrebno je više vremena, pa upravo zato vi i vaš partner morate biti uporni. Što duže traje odnos, povećava se cirkulacija krvi i nadražava se svaki deo vašeg tela.
Takozvani "pseći" stil najpogodniji je za postizanje dvostrukog orgazma. Ugao pod kojim se nalazite u ovom položaju partneru pomaže da direktno dođe do G tačke. Isprobajte ono što vam najviše odgovara: poza u kojoj ste naslonjeni na kolena i ruke, ili nešto niže na laktove. S obzirom da su njemu ruke slobodne, vrlo ih lako možete iskoristiti na najbolji način, stavite ih na pravo mesto.
Zašto čekati da on sve napravi? Preuzmite inicijativu! Sedite na njega onako kako vam najviše odgovara, a sami stimulišite klitoris. Ako legnete na leđa, stavite jastuk ispod guze kako bi vaša G tačka partneru bila dostupnija. umjesto standardnih pokreta - umjesto unutra i van - isprobajte kružne pokrete.
I ova vas poza može dovesti do dvostrukog orgazma. Omiljena fotelja, na primer, nije samo za čaj i knjigu ili gledanje televizije. Neka se partner udobno namesti, a vi mu sedite u krilo, gledajući u njega ili mu okrenite leđa. Ako se pak vi "uvalite" na fotelju, partner će morati na kolena. Shvatate zbog čega.

U igru uključite celo telo. Partner ne sme zanemariti vaše grudi, ali ni usne, obraze, vrat. Nežni poljupci, ali i blago grickanje, samo mogu intezivirati orgazme. Ne budite lenji. Radite Kegelove vežbe tokom seksa - mišićima vagine stišćite njegov penis za obostrani užitak!

Imajući na umu da je klitorisni orgazam češći, od važnosti je da svojoj G tački date vremena. U trenutku klitorisnog orgazma namestite se tako da vam potpuna V zona bude u opticaju. Usporite tempo, pomaknite se ili čak promenite pozu ako je to potrebno, jer nećete zažaliti. Malo odlaganja i slatkih muka doneće vam veliku nagradu u obliku dvostrukog orgazma.
 

Poslednji komentari
  • Majstor Vreme: 22.09.2013 11:22h

    Istina! Uverio se licno. Doduse, prvo je mini a par minuta kasnije i mega orgazam. Jos se ja cudio otkud toliko grceva svaki cas, kasnije mi objasnila.

  • Grof Vronski Vreme: 22.09.2013 12:51h

    Šta na ovo ima da kažu žene, koje tokom svog seksualnog veka nisu imale tu sreću da dožive bilo kakav orgazam ? A, ovde je reč o dvostrukom i višestrukom u jednom odnosu. Kao i u ostalim segmentima života - nekome sve, a nekome ništa .....!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP