Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TOMISLAV KARADŽIĆ SPREMAN DA UZVRATI UDARAC

Kontranapad!

Autor: M. Zdravković | 20.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Koliko je Tomislav Karadžić pocrneo tokom odmora u Bečićima, ali i šta misli o najnovijim dešavanjima u srpskom fudbalu u vezi sa zahtevom Crvene zvezde za njegovu smenu, saznaćemo verovatno danas, kada će se šef srpskog fudbala pojaviti prvi put na poslu posle godišnjeg odmora.

Završio  plandovanje na  Crnogorskom primorju: Tomislav Karadžić

Završio plandovanje na Crnogorskom primorju: Tomislav Karadžić

Tole je, naime, juče putem sajta FSS-a poručio da se danas „vraća u sedlo“, a pre nego što opet „uzjaše“ čelnike kluba sa “Marakane”, koji su mu brojnim saopštenjima prilično pokvarili ovogodišnji odmor, poslao je i poruku superligašima koji su se u subotu uveče pobunili protiv njega i protestovali petominutnim zakašnjenjem.


U sopštenju na sajtu Saveza, Karadžić je akciju „Pet minuta za spas srpskog fudbala“ nazvao „samoinicijativnom odlukom manjine klubova Superlige“, a poručio je i da je takmičenje u Jelen Superligi u nadležnosti Zajednice i da FSS nema nikakve veze s organizacijom lige.
Takođe, akcijom Zvezde i ostalih klubova narušen je integritet takmičenja, smatra Karadžić, pa poziva Zajednicu da oštro sankcioniše sve one koji su, prema njegovom mišljenju, povredili važeće propise.

Kada je reč o zahtevu Zvezde za Toletovu smenu, teško da će je predsednik FSS-a uslišiti i da će sam otići s vlasti. Mnogi koji ga poznaju tvrde da će Karadžić sada dobro raspaliti po onima koji su ga napadali i otkrivaju da je prethodnih dana na Crnogorskom primorju, a u dosluhu sa najbližim saradnicima, spremio opasan kontranapad kako bi čelnicima crveno-belih, ali i javnosti, pokazao ko je šef srpskog fudbala.
Poslednji komentari
  • Shommy Vreme: 20.08.2013 09:28h

    Šta ima Karadžić da "raspali" ili ne!? "Propisi su propisi" pa i u fudbalu! Ne podržavam Toleta ali ovo šta Čović radi je strašno. Takvima nije mesto u sportu. Odakle mu pravo da počinje utakmicu kad on hoće!? Maltretira i ostale klubove i sudije, delegate... Šta je sledeće? Odrediće da svaki igrač nosi drugačiji dres ili šta već? A i ljudima iz Zvezde teška situacija u klubu izgleda da je popila mozak!? E Džajiću našao si s kim ćeš da radiš...

  • aca Vreme: 20.08.2013 09:31h

    Kazniti fk CZ sa tri boda pa da vidimo dalje .

  • Cile Vreme: 20.08.2013 11:27h

    Matori sve ih prozovi argumentovano za sve njihove malverzacije i kriminal! Krajnje je vreme da svi to saznamo a ne da glume neka poštenja!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP