Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SAŠA RAJKOVIĆ, OTAC NAJBOLJEG GOLMANA SVETA:

Prekidamo odmor zbog sina šampiona!

Autor: D. Bužić | 22.06.2015 - 08:00:00h | Komentara: 0

Grčko letovalište Hanioti odzvanja već dva dana od zvuka srpskih truba. U čast zlatnih „orlića“ gotovo iz svih tamošnjih kafića trešti naša muzika. Među srpskim turistima koji su se tokom Mondijalita brčkali u Egejskom moru bili su i roditelji i sestra najboljeg golmana sveta Predraga Rajkovića.

Ne mogu bez „Alo!“ ni u  Grčkoj: Porodica Rajković

Ne mogu bez „Alo!“ ni u Grčkoj: Porodica Rajković

Dan posle finala, glava prodice Rajković, Peđin otac Saša, pakuje kofere i seda za volan svog automobila. Pravac - Srbija!


- Doček na aerodromu i kasnije na balkonu ne bih propustio ni po koju cenu. Prekidamo odmor, jer svi jedva čekamo da zagrlimo Peđu, da mu čestitamo na ogromnom uspehu - priča Saša i otkriva da se tokom čitavog letovanja dodatno informisao iz „Alo!“ novina koje se prenose is ruke u ruku na plaži, u restoranima...

- Vi ste nam omiljeni list, otpočetka ste verovali u Peđu, u svu ovu našu zlatnu decu. Vidimo se uskoro u vašoj redakciji - obećava gospodin Rajković.
Saša priznaje da je jedva preživeo televizijski prenos velikog finala, kaže da je njegova ćerka Neda nekako najlakše pregurala dramu sa Novog Zelanda, a da je Peđina majka drhtala sve vreme.

Vraća se kući  kao šampion:  Predrag Rajković

Vraća se kući kao šampion: Predrag Rajković | Foto: Profimedia


- Dok smo mi u društvu naših sunarodnika gledali meč sa Brazilcima, moju suprugu nije držalo mesto, za 120 minuta prepešačila je ceo Hanioti. Htela je da u miru, sama, dočeka kraj finala, da pobegne od svih informacija, kretanja rezultata, ali joj nije uspelo. Hanioti je zagrmeo na kraju: “Srbija, Srbija”! Tako je saznala da joj je sin prvak sveta. Priznajemo, svi mečevi “orlića” su bili opasni po zdravlje, ali smo nekako preživeli. Čini mi se da smo trenutno najponosnija nacija na planeti. Fudbal je čudo. Sad kad nam prilaze nepoznati ljudi koji kada saznaju da smo Peđini roditelji i kažu „rodili ste kralja“, našoj sreći nema kraja.
Saša otkriva i u čijem će društvu najbolji golman sveta otići na zasluženi odmor.

- Ukoliko od Zvezde dobije koji dan za letovanje sigurno će mu društvo praviti Saša Zdjelar i Filip Janković. Svi oni su zaslužili da se malo okupaju i saberu misli. Što se Peđe tiče, on je psihički izuzetno jak, ne verujem da će ga slava promeniti, uostalom, već je pre dve godine kao prvak Evrope sa omladinskom selekcijom prošao sve ovo pozitivno ludilo - zaključuje Saša Rajković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP