Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NOVI MOMENTI

Sudija odbio večeru na "Marakani, Zvezda traži policijsku istragu!

Autor: Goran Anđelković | 04.11.2012 - 20:01:00h | Komentara: 4

Uprava Crvene zvezde u ponedeljak će održati vanrednu sednicu, a jedina tačka dnevnog reda biće - suđenje Dejana Dimitrijevića na meču sa Jagodinom (1:2).

Dušan Mrakić, Vladan Lukić, Petar Škundrić

Traže doživotnu suspenziju za sudiju Dimitrijevića: Dušan Mrakić, Vladan Lukić i Petar Škundrić | Foto: FK Crvena zvezda

Na "Marakani" više ne žele da prelaze preko sudijskih grešaka i rešili su da ovaj put stvari isteraju do kraja. U skladu sa tim, Zvezda će zahtevati temeljnu istragu o navodnoj korupciji u sudijskoj organizaciji. Uprava crveno-belih sumnja da greška sudije Dejana Dimitrijevića, koji je dosudio pernal za Jagodinu nakon prekršaja Maksimovića van šesnaesterca, nije slučajna.

Zvezda povlači svoje 
ljude iz FSS-a

Dok se ne sprovede istraga, Crvena zvezda će povući svoje članove (Dušana Mrakića i Đorđa Stefanovića) iz Izvršnog odbora FSS-a. Ova odluka biće donešena na današnjem sastanku Upravnog odbora kluba.

Dimitrijević će, bez sumnje, biti kažnjen od strane Fudbalskog saveza Srbije. Međutim, u Zvezdi ne žele da se zadovolje s tim, već traže i od države da reaguje. Konkretno, kako ALO.RS saznaje, predsednik Vladan Lukić i njegovi saradnici tražiće Ministarstva unutrašnjih poslova da ispita sva svedočenja o navornim malverzacijama u srpskom fudbalu i podmićivanju sudija. A što se tiče Dimitrijevića, na "Marakani" će tražiti doživotnu suspenziju za njega.

Inače, prema pisanju "Mocart sporta", sudijska trojka Dimitrijević, Davidović i Milovanović je dodatno iznervirala crveno-bele oglušivši se o poziv iz kluba da, u skladu sa tradicijom u Superligi, posle utakmice večeraju sa rukovodiocima domaćina. Naime, arbitri su odmah napustili stadion, pa su večeri prisustvovali samo četvrti sudija Dragan Krstić i delegat Časlav Lukić.

Poslednji komentari
  • DS 1989 Vreme: 04.11.2012 22:10h

    Ma koga vi pravite ludima,od vas ocekujem samo da podnesete ostavke.

  • mungos Vreme: 05.11.2012 10:17h

    dozivotna? gde je tu pravo na rad?

  • smesno Vreme: 05.11.2012 10:43h

    Ja sam bio na utakmici, u prvom poluvremenu zvezda nije imala sut u okvir gola (nije ni jagodina do duse- vrlo zanimljivo poluvreme). U drugom su poveli u 46 min, i umesto da iskoriste to sto je protivnik pao u tim momentima, da iskoriste sanse i odlepe se na 2-3 gola razlike, njim je sudija kriv zbog penala koji je sviran u 75min ??????? ALOOOOO pa da ste dali 3 gola mogao bi da svira sta hoce, a ne vi zbog jedne greske (po meni nenamerne) trazite dozivotnu suspenziju !!!! kakava lakrdija, pa zasto ona za svakog igraca koji promasi penal ili stopostotnu gresku ne trazite dozivotnu zabranu ??? Zasto se Lukicu ne zabrani dozivotno da vodi neki klub kad nemoze zvezdu da dovede do titule vec ko zna koliko godina....... sve u svemu da nije tuzno bilo bi smesno

  • delija Vreme: 05.11.2012 14:56h

    Bolje karadzica i upravu zvezde da smenimo , jer su za celokupno stanje u fudbalu i zvezdi upravo oni krivi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP