Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

DRAMATIČNO

Šumaher pre svoje nezgode skrivio saobraćajku u Sevilji!

Autor: Ekipa Alo! | 25.02.2014 - 07:36:00h | Komentara: 0

Nakon 57 dana otkako se Mihael Šumaher nalazi u komi u javnost je procurela priča o događaju koji se dogodio mesec dana pre nesreće. Naime, Šumi je tada skrivio saobraćajku u Sevilji!

Dramatično: Mihael Šumaher

Dramatično: Mihael Šumaher | Foto: Reuters

Španska agencija EFE objavila je da je legendarni vozač nadomak Sevilje iznajmljenim automobilom na jednom kružnom toku oduzeo prednost motociklisti, koji potom nije uspeo da stane pa je udario u njegov auto. Pri padu se ozledio, slomio zglob na desnoj ruci i završio na operaciji. Istraga je još u toku, a Mihaelovi advokati su ponudili nagodbu oštećenom, što je druga strana, navodno, već prihvatila.


Inače, lekari koji se brinu o Mihaelu Šumaheru odlučili su da prekinu proces buđenja iz veštački izazvane kome, zbog komplikacija koje su nastala tokom postepenog buđenja legendarnog vozača Formule 1. Tokom procesa buđenja, Šumaher je par puta trepnuo, pa iako je delovalo da će se sve uspešno privesti kraju, priča je dobila drugi tok, te su lekari bolnice u Grenoblu rešili da ne rizikuju i nastave da održavaju Šumahera u veštačkoj komi.

Kada će i da li će biti nastavljeno buđenje, u ovom trenutku nije poznato. Prošle nedelje porodica Mihaela Šumahera saopštila je da „kao što je uobičajeno u takvim slučajevima, svaki dan je priča za sebe“, zamolivši javnost za razumevanje zašto ne želi da obelodanjuje medicinske detalje o oporavku legende Formule 1.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP