Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ODMORČIĆ

Brega odveo familiju u Diznilend

Autor: Kurir | 22.10.2014 - 15:00:00h | Komentara: 0

Goran Bregović je sa suprugom Dženanom i ćerkama Emom, Unom i Lulom otputovao u Ameriku na dve nedelje kako bi s njima, između ostalog, uživao i u zabavnom parku Volta Diznija.

Povratak međ raju:  Goran Bregović

Pauzirao turneju: Goran Bregović | Foto: Zoran Lončarević

Iako je čuveni Brega usred turneje sa Alenom Islamovićem povodom 40 godina od osnivanja legendarne rok grupe Bijelo dugme, on je posle mnogo godina odlučio da baš u ovom momentu zapali s porodicom u Diznilend! Moguće da je evocirao uspomene koje su ga podsetile na nešto iz njegove mladosti, ali najednom mu je došlo da se baš u Americi druži s Mikijem Mausom, Šiljom, Patkom Dačom i ostalim Diznijevim junacima.
- Brega sa ženom i decom živi u Parizu, gde takođe postoji Diznilend, ali dunulo mu je da ih odvede preko Bare, gde planira da ostane petnaestak dana. Organizovao se da uklopi sve sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane i odlučio da se malo posveti i najbližima - rekao je izvor blizak Bregoviću.

Diznilend | Foto: Profimedia

Diznilend | Foto: Profimedia

Brega nema često priliku da se odmara s porodicom pošto ima koncerte zakazane mesecima unapred. Tokom leta ugrabi nekoliko dana da se relaksira u svojoj vili na Crnogorskom primorju, ali na duži odmor, i to na tako daleku destinaciju, zajedno dugo nisu išli. Zbog toga sada maksimalno uživa u društvu najmilijih.

Inače, i direktor „Elektroprivrede Srbije“ Aleksandar Obradović častio se putovanjem u Diznilend, pa ko zna - možda i sretne Gorana! Ako se to desi, prvi čovek EPS valjda će se setiti da i s Bregom napravi jedan selfi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP