Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NEĆE LAŽNE ZASLUGE

Ceca: Nisam ih spasavala svojim rukama, samo sam postupila ljudski!

Autor: Blic | 15.12.2013 - 22:00:00h | Komentara: 4

Svetlana - Ceca Ražnatović prva je pozvala pomoć i pomogla trojici mladića povređenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između petka i subote u 3 sata i 30 minuta ispred njene vile u ulici Ljutice Bogdana.

Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović

- Udar automobila u banderu, odmah pored moje kuće, je bio izuzetno jak. Cela kuća se zatresla toliko da smo svi prepadnuto skočili iz kreveta. Na kamerama nismo mogli jasno da vidimo šta se dogodilo, pa smo bez razmišljanja istrčali iz kuće. Prizor je bio strašan, slupan auto i trojica povređenih momaka unutra - priseća se Ceca za „Blic“ detalja noći u kojoj je pomogla trojici mladih ljudi.
Zbog povreda, pevačica i njeni ukućani nisu pomerali mladiće iz smrskanog „folksvagen pola“ da im ne bi naškodili ukazujući nestručnu prvu pomoć, a na njen poziv odmah su stigle ekipe Hitne pomoći, policije i vatrogasne službe.
- Postupila sam ljudski kako bi i svaki drugi normalan čovek. Policija i hitna pomoć su stigli neverovatno brzo, nekoliko minuta posle mog poziva, i svaka im čast na tome. Momci iz mog obezbeđenja su bili tu da pomognu šta god treba, ali su stručnjaci sami uradili sve što je trebalo. Nismo smeli da diramo mladiće u smrskanom autu da im ne bismo naudili. Jedino što smo do dolaska Hitne pomoći učinili bilo je da smo se uverili da im vitalne funkcije nisu bile ugrožene, odnosno da dišu - ispričala je pevačica, koja ne želi da joj se pripisuju lažne zasluge pa demantuje prve glasine pronete nakon nesreće.

Udes kod Cecine kuće

Udes kod Cecine kuće | Foto: Dimitrije Goll

Ističe da nije zbrinjavala povređene i da nije bila njihov jedini spasilac.

- Ljudi su skloni da i u dobrom i u lošem dodaju po neku svoju reč. Nisam izvlačila povređene i nisam ih spasavala svojim rukama, samo sam postupila zdravorazumski i time im pomogla, ali to nije za veličanje i preuveličavanje. Profesionalci su uradili ono što je trebalo, a ja sam kao savesna osoba uradila ono što je bilo do mene i kao što bih za svakog drugog. Momcima želim da se što pre oporave i da im se ništa slično nikada ne dogodi - zaključila je folk zvezda.

Originalni tekst pročitajte na blic.rs.

Zvala da se raspituje za stanje mladića
Tokom jučerašnjeg dana, kako „Blic“ saznaje, Ceca se telefonom u više navrata preko lekara raspitivala o zdravstvenom stanju povređenog Bojana J. (24). On je posle nesreće smešten na odeljenje neurohirurgije Urgentnog centra jer je pored nagnječenja tela zadobio povrede glave, dok su druga dvojica, Vuk Š. (24) i Aleksandar V. (24), posle pregleda poslati kući.
- Ceca je zvala različite ljude koji su dolazili na odeljenje da se informišu o Bojanovom stanju. On zna da mu je ona pomogla i shvatio je i da se svi raspituju u njeno ime, pa je tako svakog novog ko mu se približi dočekivao sa pitanjem je li ga ona poslala - rekao je izvor „Blica“ iz Urgentnog centra. [ST, TMS]

Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 16.12.2013 07:53h

    Postovani Kada stavljate fotografije pored nekog teksta vodite racuna da li je ona autenticna. Na slici nije automobil (Polo) koji je imao udes, a prisutni su obuceni dosta letnje za zimsko doba (temperatura je bila oko 0), zar ne?

  • jelena Vreme: 16.12.2013 08:19h

    Slika vam nikako ne ide uz tekst! Tesko da je u petak na subotu bilo vreme za kratke rukave I sortseve! Ova slika je iz jula meseca :PPP

  • hm Vreme: 16.12.2013 08:35h

    Normalna zena pa se i normalno ponasa.Svaka Svetlana,Ljubica,Milena....bi isti postupila da se takav uzas desi pred njenom kucom.I naravno da bi zvala u bolnicu da se raspita za stanje povredjenih.Ceco svaka cast!

  • veca Vreme: 16.12.2013 13:06h

    Koliko je lepa na ovoj slici bez puno sminke,zkopcana...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP