Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA JUČE STIGLA U BEOGRAD PRVI PUT POSLE NEZGODE

Folk zvezda: Ovim koncertom bih stavila tačku na ono što se zove Dragana Mirković!

Autor: A. Radojević | 11.09.2014 - 08:30:00h | Komentara: 0

Folk zvezda Dragana Mirković juče je prvi put posle saobraćajne nezgode došla u Beograd kako bi najavila svoj koncert u “Kombank areni” 3. oktobra. Sa osmehom na licu, vidno mršavija, Mirkovićeva je fanovima obećala koncert pun emocija, a zatim i objasnila kako je tako brzo ozdravila, iako još oseća bolove zbog saobraćajke.

„Bila sam u teškoj situaciji, ali ne želim da se sećam toga. Ni bol koji povremeno  osećam ne želim da me podseća na nesreću”

„Bila sam u teškoj situaciji, ali ne želim da se sećam toga. Ni bol koji povremeno osećam ne želim da me podseća na nesreću” | Foto: RAS

- Jesam imala tešku povredu, međutim, moram priznati, ma koliko to čudno zvučalo, meni je ovaj koncert mnogo pomogao. Psiha je čudo. Naterao me je da nekako požurim sa ozdravljenjem. Jedino sportisti mogu da shvate o čemu govorim. Kada običnom čoveku kažete da je povređen, zna se određeni vremenski period oporavka.

Najbrži fanovi dobijaju
potpisane karte!


Na konferenciji za novinare, Dragana Mirković iskoristila je priliku da potpiše 300 karata za koncert, i to za najbrže fanove. Naime, prvih 300 koji danas od 13 časova odu po svoju ulaznicu za Draganin jubilarni koncert dobiće kartu sa njenim autogramom. Inače, povodom njenog kocerta u “Kombank areni”, obožavaoci su joj poklonili i masku za telefon sa njenim imenom.

Međutim, kada imate nešto što vas gura napred, neverovatno je koliko se taj period za oporavak smanjuje. Meni se to dogodilo i ja sam znala da će biti tako. Dva meseca sam ćutala o tome da li će biti koncerta jer sam morala sama sa sobom da vidim kako reagujem, da li ću to fizički moći da izdržim. Ali znajući sebe, znajući da sam najjača kad je najteže, rekla sam sebi da ću to uraditi, obećanje nikada nisam prekršila, a moji fanovi su to zaslužili, pa makar im pevala u stolici - objasnila je Dragana, a zatim i otkrila da je izgubila kilograme zbog povrede.

- Sigurno je da sam prvenstveno smršala zbog povrede, dosta dugo sam ležala i prosto sam se sekirala. Vrlo rado bih ostala na onim kilogramima pre nesreće. Bila sam u teškoj situaciji, ali ne želim da se sećam toga. Čak i bol koji povremeno osećam ne želim da me podseća na nesreću. Kad sam povređena, tada sam najjača - ispričala je Dragana.

- Ovim koncertom bih stavila tačku na ono što se zove Dragana Mirković - rekla je pevačica i time nagovestila da će možda završiti svoju karijeru ovim koncertom, ali je zatim i objasnila šta je htela da kaže.

- Iskreno, nadala sam se da se nećete toliko uhvatiti za tu moju rečenicu. Ali prosto sam morala nešto tako da kažem. Neću prestati da pevam, ali posle 30 godina, i na osnovu pauze koju sam napravila pre ovog koncerta, ne znam šta bi bilo sledeće. Prosto, ne znam o čemu bismo pričali posle 30 godina i posle jednog koncerta. Vi znate da sam nenametljiva osoba i da nisam previše interesantna za medije, tako da ovog puta želim sve da pružim, sve da kažem - kaže Mirkovićeva, kojoj je veoma drago što su navijači klubova Crvena zvezda i Partizan prepevali po jednu njenu pesmu.

- Pa to je divno, moram da kažem da je divno, zato što je velika čast da takav broj ljudi, a svi znamo da su navijači Zvezde i Partizana najbrojniji i najmoćniji, baš moje pesme obradi. Moram da priznam da sam mnogo srećnija nego što sam mislila - kaže Dragana i dodaje da i nakon saobraćajke ne odustaje od vožnje automobilom.


- Ne odustajem od vožnje automobilom. Vozila sam i u fiksatoru. Kako sam imala metalni prsluk, sela sam u auto kao robot, bez problema. Meni bi više smetao taj pritisak u avionu nego što mi smeta vožnja u automobilu - kaže Dragana.

Dragana Mirković

Dragana Mirković | Foto: RAS

Zapevala na konferenciji za novinare!

Organizatori Draganinog koncerta u Beogradu pripremili su za nju iznenađenje na konfereciji za novinare, te su u jednom trenutku izašle devojke koje su počele da sviraju pesmu “Kaži mi, sunce moje”. Dragana je sa oduševljenjem slušala kako devojke sviraju, a zatim ustala i sama zapevala, dok su svi prisutni njenu izvedbu pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP