Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DANIJELA VRANIĆ JUČE DOŽIVELA TEŠKU SAOBRAĆAJKU

Hvala bogu što sam živa

Autor: Ekipa Alo! | 23.06.2015 - 21:00:00h | Komentara: 3

Pevačica Danijela Vranić doživela je juče ujutru tešku saobraćajnu nezgodu, nakon čega je završila u bolnici, gde su joj konstatovane povrede ključne kosti. Iako nije pozvala policiju odmah nakon nesreće, nadležni organi su pevačicu ispitali kada se sa povredama pojavila u KBC „Bežanijska kosa“. Kako saznajemo, do nesreće je došlo u blizini „Kombank arene“ u ranim jutarnjim satima, ali niko od aktera nije pozvao organe reda.

Danijela Vranić

Danijela Vranić | Foto: Petar Dimitrijević

- Za saobraćajnu nesreću policija je saznala tek po podne, kada je Danijela Vranić sa povredama došla u bolnicu. Tada su je ispitali i tek predstoji istraga povodom ovog slučaja, jer se mora saznati gde je automobil, ko su bili vozači, šta se zaista dogodilo i kako su se vozači nagodili oko nadoknade štete - kaže naš izvor blizak policiji.

Mesto nesreće

Mesto nesreće


Pevačica je zbog jakih bolova u grudima tek oko 15 časova potražila pomoć lekara, a nakon pregleda je puštena na kućno lečenje.
- Sve se odigralo brzinom svetlosti. Dečko koji je upravljao drugim automobilom prošao je kroz crveno svetlo i u punoj brzini udario u vrata suvozača, gde sam sedela. Drugarica koja je vozila nije stigla ni da odreaguje, jer je on očigledno igrao „ruski rulet“. Silina udarca bacila je naš auto na betonski stub, odakle se odbio na kolovoznu traku, pa su nas jedva izbegli automobili iz suprotnog smera - prepričava Danijela momente koji joj se u svesti vraćaju kao usporeni snimak.

Nakon pregleda  Danijela se  zatvorila u svoj stan

Nakon pregleda Danijela se zatvorila u svoj stan | Foto: Rajko Ristić

 
- Na svu sreću, bila sam pribrana i nisam paničila. Doktori su mi trakama mobilisali ključnu kost da bi srasla, ali snažna sam žena i nadam se da ću se brzo vratiti poslovnim obavezama. Mogu samo da se zahalim bogu što sam živa i što sada ležim u krevetu i mogu da se smejem, iako me svaki poket boli. Preživela sam mnogo toga u životu, pa ću i ovo - optimistična je pevačica koju su juče tokom čitavog dana zvale kolege kada su čule za saobraćajku.

Danijela nije želela da otkriva detalje o tome što niko nije pozvao policiju neposredno nakon nesreće i zašto istog momenta nije otišla po lekarsku pomoć.

Nedavno imala lančani sudar


Danijela je pre dva meseca takođe bila akter lančanog sudara u Novom Beogradu kada su zbog kiše četiri automobila naletela jedan na drugi. Na sreću, tada je bila samo ugruvana.
- Vozila sam normalno i odjednom je nastao haos. Kao bomba da je pukla. Prvi u koloni se dvoumio da li da prođe semafor, a i onda je vozač iza zakočio kako ga ne bi udario, ali su se ostali zakucali u njega. Bila sam u sredini i onda je još jedan automobil udario u mene. Auto mi je mnogo oštećen - rekla je tada Vranićeva.

Poslednji komentari
  • Branko Vreme: 23.06.2015 21:36h

    Kad sam procitao naslov pomislio sam da je bilo nesto strasno,ono niko cak ni policiju ili hitnu pomoc nije zvao, svi se lepo razisli kucama i nikom nista.Posle par sati kad se telo malo ohladilo i pocelo malo da boli gospodja se uplasila i javila se ljekaru,on to malo previjo i vratijo je kuci na kucno lecenje kao da nista nije ni bilo. Nemogu da svatim koliko ove nazovi poznate licnosti znaju da lazu samo da bi se nasli na naslovnim stranama nasih tabloida.

  • zarko Vreme: 23.06.2015 22:08h

    Pa gde je posla tako rano. Bila je pospana. Budi se tek oko 15-16 sati PM. Imala je napornu noc....

  • saj Vreme: 24.06.2015 06:29h

    ajde bre ne smaraj nas vise........

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP