Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SAOBRAĆAJKA LOŠE UTICALA NA NJEGA

Kalinić posle nesreće ne vozi!

Autor: S. A. | 11.02.2015 - 07:30:00h | Komentara: 4

Milan Kalinić nakon saobraćajne nesreće koju je izazvao i u kojoj je teže povređeno dvoje ljudi, odlučio je da neko vreme ne vozi automobil. Naš paparaco uslikao je voditelja kada je završio snimanje jedne emisije i sa vozačem krenuo kući. Naime, Kalinića je pokupilo vozilo i odvezlo ga do njegovog stana.

Milana kombijem vozili do kuće

Milana kombijem vozili do kuće | Foto: Vesna Lalić

Kako smo saznali, Milan je istim vozilom i došao na snimanje, a izvor blizak njemu nam otkriva da je još uvek pod traumom i da izbegava da upravlja volanom.
- Milan odveze decu do vrtića jer je blizu njihovog stana i nazad, ali nigde dalje ne vozi. Još uvek je sve sveže, on je još pod traumom, i razumljivo je da je još rano da se uputi na neki dalji put. Zato je u ponedeljak po podne vozilo „Pinka“ došlo po njega i odvezlo ga na snimanje emisije, a kada je završio sa poslom, kombi ga je sačekao i vratio kući - ispričao nam je izvor blizak Kaliniću.


Podsećanja radi, džip beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao voditelj, sudario se sa putničkim vozilom sa mađarskim registarskih tablica. Dvoje povređenih u udesu prebačeno je u kruševačku bolnicu, odakle je muškarac, koji je zadobio povrede glave, kasnije prebačen u Beograd. Milan je pokušao da poseti povređenog čoveka i ženu, ali mu nije dozvoljeno.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 11.02.2015 08:33h

    Ја у свим новинама јавно прозивам Калинића да је изузетно неодговоран и неспособан возач!Неспособан да усклади рад мозга,очију,руку и ногу?Пошто пролази кроз црвено светло не распознаје боје?КО МУ ЈЕ ДАО ДОЗВОЛУ?Да се ја питам одузео бих му возачку дозволу за трајно јер је опасност на друму!Прешао је на леву страну и више се неће правити енглез,јапанац,индијац ... Ово пише неко ко има дозволу већ пола века без иједног удеса!А увек сам возио и возим добре аутомобиле.

  • Bata Niš Vreme: 11.02.2015 08:50h

    Saobraćajka je loše uticala na žrtve Kalinićeve nepažljive vožnje,a njega je dozvala pameti.

  • Irena Vreme: 11.02.2015 09:32h

    Napokon!

  • nesa Vreme: 11.02.2015 12:00h

    paparaco ga je cesto snimao kako prolazi na crveno i bahato se ponasa u voznji.zar policija ne bi trebalo da proveri da nije kupio dozvolu kao i mnogi u srbiji.kada diploma fakulteta kosta tako malo.zamislite koliko malo para treba za vozacku dozvolu.eto posla za istraznog novinara ako ih posle brankice uopste ima.a ne da pisu o nekim mucenim penzionerima koji isto tako nekim mucenim radnicima izdaje stan.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP