Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VODITELJ HTEO DA OBIĐE ŽRTVE

Kaliniću nisu dali da poseti povređene Mađare!

Autor: S. A. - S. M. | 03.02.2015 - 20:45:00h | Komentara: 3

Nakon što je saslušan u policiji zbog izazivanja udesa u kojem je povređeno dvoje ljudi, Milan Kalinić (42) u nedelju uveče otišao je u bolnicu u Kruševcu, gde su pacijenti zbrinuti, ali mu medicinski radnici nisu dozvolili da uđe u šok-sobu i poseti ih.

Van sebe je od kada se desio udes: Milan Kalinić

Van sebe je od kada se desio udes: Milan Kalinić | Foto: Goran Srdanov

Kako „Alo!“ saznaje, voditelj i glumac došao je u društvu svog kolege Milana Marića i zamolio bolničko osoblje da ga pusti na minut da vidi povređene Mađare.


Milan u lošem psihičkom stanju!

Milan Kalinić se nakon nesreće oseća veoma loše, a kako „Alo!“ saznaje, ne želi ni sa kim da priča i trenutno mu je najbitnije da se žrtve saobraćajne nezgode oporave.
- Milan je u lošem psihičkom stanju, mnogo se uplašio kada je video da je povređeno dvoje ljudi. Malo priča, a na telefon se gotovo nikome ne javlja. Njemu je sada najbitnije da se Mađari oporave. Ne zanimaju ga ni posledice koje će snositi, samo mu je bitno da ljudi izađu iz bolnice živi i zdravi - kaže izvor.

Međutim, kako u šok-sobi nikome nisu dozvoljene posete, lekari su mu rekli da ne insistira i da se zadovolji informacijama koje su mu dali. Iako su mu objasnili da je stanje pacijenata stabilno i da nisu životno ugroženi, Milan je bio uporan da ih vidi i da se na neki način izvini zbog svega.

- Nakon što je saslušan u policijskoj stanici, Milan je došao u bolnicu u kasnim večernjim satima kako bi posetio žrtve udesa koji je izazvao. Kalinić se nadao da će sresti i sina povređenih, ali on tada nije bio u bolnici. Bio je vrlo uporan da uđe u šok-sobu i lično se uveri da su Mađari dobro. Pola sata se ubeđivao sa lekarima, da bi na kraju došlo obezbeđenje, koje mu je objasnilo da nikako ne može da uđe kod čoveka i žene koji su u udesu zadobili teže povrede. Samo je vikao: „Jao, samo da se oni oporave“ - ispričao nam je izvor koji se tog momenta našao na licu mesta.

Bolnica u Kruševcu

Bolnica u Kruševcu | Foto: RAS

 
Inače, državljanin Mađarske F. J. (49), koji je zadobio povrede glave u saobraćajnoj nesreći, imao je i nagnječenje grudnog koša, zbog čega je u ponedeljak uveče prebačen u KCS u Beogradu jer u kruševačkoj bolnici nisu mogli da mu pruže adekvatnu negu, s obzirom na to da odranije nema jedan bubreg.

Kontaktirali smo sa bolnicom u Kruševcu kako bismo saznali da li je možda žena puštena na kućno lečenje i tom prilikom nam je saopšteno da je Mađarica još u šok-sobi, ali da je njeno stanje stabilno. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Kalinićem, koji nam se ni do zaključenja ovog broja nije javljao na telefon.

Džip u kojem je bio kada  se desila nezgoda

Džip u kojem je bio kada se desila nezgoda | Foto: Emil Čonkić

 
Da podsetimo, u nedelju ujutru je voditelj izazvao saobraćajnu nesreću kada je na putu za Kopaonik, kod mesta Dupica, izgubio kontrolu nad svojim džipom, prešao u suprotnu traku i sudario se s automobilom u kojem su bili mađarski državljani. Protiv Kalinića će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Poslednji komentari
  • ludilo Vreme: 03.02.2015 07:09h

    mislim da je milan pisao ovaj članak. najače je ovo: jao, samo....da rata ne bude

  • Dobro i zlo Vreme: 04.02.2015 09:36h

    Nema veze što u šok- sobi posete (nigde!) nisu dozvoljene. Ali, to su pravila, za njih M.K. ionako ne haje.

  • Vanja Vreme: 04.02.2015 13:12h

    Posetice oni njega u zatvoru, gde je, da je pravde, njemu i mesto.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP