Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VODITELJ I GLUMAC POČINIO KRIVIČNO DELO

Kaliniću preti do
tri godine zatvora

Autor: D. P. | 17.09.2013 - 09:24:00h | Komentara: 6

Kada jedan od učesnika u saobraćaju izazove saobraćajnu nesreću prilikom koje neko bude povređen, to više nije saobraćajni prekršaj nego krivično delo, i to je upravo učinio glumac i voditelj Milan Kalinić, a potvrda je stigla iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.

Milan Kalinić

Milan Kalinić | Foto: Zoran Ilić

Milan ponovo ide pred sudiju, ovog puta zbog saobraćajne
nesreće koju je izazvao

-  U ovom slučaju moraće da reaguje javni tužilac jer ovde više nije reč o saobraćajnom prekršaju. Naime, svaki slučaj kada jedan od učesnika izazove saobraćajni prekršaj u kojem je neko u najmanju ruku povređen tretira se kao krivično delo. Tako je i u slučaju Milana Kalinića, kome je zaprećena kazna do tri godine zatvora zbog ovog krivičnog dela. E sad, ukoliko se utvrdi da je delo izvršeno iz nehata, može da dobije i do godinu dana zatvora - rekli su nam u Komitetu za bezbednost saobraćaja.

Podsećanja radi, Milan Kalinić je prošlog petka izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povređen Savo Aćimov, dok mu je automobil uništen. Aćimov je za “Alo!” otkrio kako je došlo do nesreće.

Sava Aćimov / Foto: Željko Šafar

Sava Aćimov / Foto: Željko Šafar

- Bio sam u koloni vozila koja su stajala na crvenom svetlu. Kada se upalilo zeleno svetlo, sa suprotne strane je dolazio kamion koji je skretao levo ka Beogradu i stao je na raskrsnici da propusti moje vozilo, a crveni automobil koji je želeo da ga zaobiđe uleteo je velikom brzinom u moju traku. Samo sam video kako se zakucava u mene. Od siline udarca, leteo sam po automobilu, udario sam glavom u šoferšajbnu i stub od vrata. Odmah mi se magla neka stvorila i samo sam se uhvatio za glavu i pao. Trebalo mi je oko deset minuta da se osvestim, a za to vreme mi niko nije prišao, čak ni Kalinić, koji je izazvao udes - rekao je povređeni Savo Aćimov za naš list.
 
Poslednji komentari
  • zoran Vreme: 17.09.2013 10:00h

    Da sam ja tu ucinio bilo bi ne tri nego 10 godina zatvora ovako bice samo opomenut da to ne radi vise ili nanogica za vikend. To je Srbija, pa ona voditeljka ubi coveka na pesacki pa ne vide ni dan zatvora.

  • Ana Vreme: 17.09.2013 12:11h

    Piše: "ukoliko se utvrdi da je delo učinjeno iz nehata...." Pa svi znamo da Milan Kalinić namerno tj. svesno krši saobraćajne propise u dužem vremenskom periodu gde ga je u više navrata snimila kamerama i ekipa paparaco lova što znači da on kao vozač zna da ako svesno krši saobraćajne propise može doći do tragičnih posledica. Znači SVESNO iliti NAMERNO. Dakle dobro je znao šta radi.

  • jelena Vreme: 17.09.2013 17:08h

    Kalinica podhitno u zatvor posle svega sto je do sada ucinio kao vozac u saobracaju.Evidentno da decko ima veze na sve strane ,jer mu do sada nije oduzeta voz dozvola.

  • mima Vreme: 18.09.2013 07:51h

    Hajde, napokon i to da vidimo, ko li ce smeti da kazni ovog tipa. Dok je bio mladji-krao je i nije odgovarao, sada pravi prekrsaje u saobracaju, jedan za drugim, bahati se dok vozi, ne postuje saobracajne propise, pitam se ko je taj Kalinic kada sve to moze da radi bez kazne? Glumac, sram ga bilo!

  • ludak neki Vreme: 18.09.2013 08:54h

    Pa sto nisi bio vezan po propisu pa ne bi leteo po automobilu? Udario ga Kalinic i sad na njegovo ime oce da izvuce sto vise para. Zvake za seljake,nista drugo,medijima dobro doslo da ga razapnu malo,ovom da uzme pare i to je to.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP