Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SPREMNA ZA ODMOR

Lepa Lukić: Za mene nema zime!

Autor: Večernje Novosti | 23.07.2013 - 18:30:00h | Komentara: 2

Proslavljena pevačica uveliko pakuje kofere za odmor. Ovog puta neće otići u daleku Kanadu, već u Makedoniju i na crnogorsko primorje.

Nije u redu  da neko vozi 250 kilometara na sat i ubije nekog: Lepa Lukić

Lepa Lukić | Foto: Rajko Ristić

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić kaže da poziva za nastupe tokom letnje sezone ima na pretek, ali i pored zgusnutog rasporeda i ugovorenih "tezgi" proslavljena pevačica uveliko pakuje kofere za odmor. Ovog puta neće otići u daleku Kanadu, već u Makedoniju i na crnogorsko primorje. Lepa će u sredu otputovati u Berovo kod dugogodišnjih prijatelja, koji se bave turizmom i imaju svoj hotel, a posle toga ide na more.

- Bila sam i prošle godine u Berovu i baš mi je prijao boravak tamo - kaže Lepa Lukić. - To je idealno mesto za odmor, pa sam zato odlučila da idem i sada. Posle Makedonije, moja sledeća stanica je Crna Gora, ali još nisam odlučila gde ću tačno da se uputim. Prvenstveno idem da se odmorim, a ukoliko bude poziva za nastup, svakako ću i to iskoristiti. Ništa konkretno ne planiram, već kako ispadne. Što se posla tiče, za mene nema krize i zime. Gde god idem, ljudi me zovu da pevam.
Lepa Lukić je ranijih godina provodila leto u Kanadi, ali ovoga puta je odlučila da tamo otputuje tek u oktobru. Slavna pevačica je nedavno objavila album sa 18 starih hitova i dve nove pesme "Proleće, leto, jesen, zima" i "Balada o majci", koje je komponovao Miša Marković, autor njenog velikog hita "Srce je moje violina".
- Obe pesme sam uzela na neviđeno od Miše Markovića. Ali, sa njim nikad nema promašaja. On je izuzetan kompozitor i unapred znam da će uraditi dobre pesme. Verovala sam da će se dopasti i publici - ističe Lepa Lukić, dodajući da će od jeseni, po povratku iz Kanade, ponovo svakog četvrtka nastupati u svom restoranu "Dva putića" na Zvezdari u Beogradu.
Poslednji komentari
  • VECA Vreme: 23.07.2013 19:19h

    MOLIM NAJ POKORNIJE, NADLEZNU SLUZBU KOJA ISPLACUJE NACIONALNE PENZIJE DA JOJ UPLATE UNAPRED KAKO BI ZENA IMALA DA SE MALO TROSKARI DA BAS NEDOLAZI SVAKI MESEC DA JE PODIGNA, MA ONA JE TO ZASLUZILA?????????????????????

  • miki Vreme: 24.07.2013 06:56h

    Država isplaćuje nacionalne penzije ovakvim vrtirepkama koje ne znaju šta će sa parama pa se celi dan kockaju. Bruka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP