Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NA ODMORU

Monika Kiš osunčala bujne grudi!

Autor: S.Arsić | 07.08.2013 - 22:58:00h | Komentara: 1

Dok su se ovih dana mnoge devojke prijavljivale za „Alo! mis dekolte“, prva pobednica ovog takmičenja Monika Kiš uživala je sa dečkom i društvom na moru u Grčkoj i koristila svaku priliku da promoviše svoje zanosno poprsje.

Monika Kiš

Monika Kiš

Svi koji su se našli na plaži na kojoj je boravila atraktivna plavuša nisu ostali imuni na njene najistaknutije atribute. Na žalost mnogih, Monika se nije skinula kao u filmu „Beli lavovi“ i sunčala u toplesu, a muški deo populacije i te kako je zavideo njenom dečku.

Prva pobednica izbora „Alo! mis dekolte”

Prva pobednica izbora „Alo! mis dekolte”

Kišova je uživala u koktelima, suncu i moru, ali i u noćnom životu. Ovog leta, vlasnica najlepših grudi u Srbiji opredelila se za grčko ostrvo Kavos.

Grudi uvis, kupaći na pod

Grudi uvis, kupaći na pod

Pored zavidnog dekoltea, Monika je pokazala i zavidnu liniju, a kao i prethodnih godina, i ove će se Novosađanka naći u žiriju izbora za „Alo! mis dekolte“.


Monika Kiš

Monika Kiš

- Divno sam se provela na letovanju. Uživala sam i odmorila se, napunila baterije za poslovne angažmane koji me čekaju za koji dan.

Bila sam na grčkom ostrvu Kavos sa dečkom i našim društvom, iskreno, da nismo morali da se vratimo, još bih ostala, ali sam zadovoljna i ovako, dobila sam lepu boju - uz osmeh nam kaže Monika i dodaje da se raduje našem izboru na kojem je ona prva pobednica.

Sve je na broju: Monika Kiš

Sve je na broju: Monika Kiš

- Pratim devojke koje se prijavljuju i ove godine će biti gusto. Mnogo lepih devojaka se prijavljuje. Biće teško izabrati, svim devojkama želim sreću - izjavila je lepa Novosađanka.

Kako se prijaviti za takmičenje „Alo! mis dekolte“

Već šestu godinu zaredom, „Alo!“ organizuje izbor za najlepši dekolte Srbije. Vlasnice najlepšeg poprsja očekuju vredne nagrade i prilika da izbore svoje mesto pod suncem, a pre toga, velika finalna žurka. Ukoliko želite da budete deo ove nezaboravne večeri i da učestvujete u najpopularnijem takmičenju u Srbiji, vaše je samo da pošaljete jednu ili više fotografija i propratni tekst sa ličnim podacima (ime i prezime, datum rođenja i broj telefona) na imejl „dekolte@alo.rs” ili na adresu „Alo!“ novina: Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd, sa naznakom „Za najlepši dekolte Srbije“. Mi ćemo svakog dana objavljivati fotografije, a devojke koje uđu u uži izbor, osim dobre zabave i druženja na finalnoj večeri, imaće priliku da osvoje i vredne nagrade.

Poslednji komentari
  • TriKornePenal Vreme: 08.08.2013 17:59h

    Kavos nije ostrvo nego gradic na Krfu....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP