Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA I MANEKEN U FORMENTERI RADE NA PRINOVI

Nata i Vlada u
Španiji prave bebu?!

Autor: D. Petrović | 29.09.2013 - 08:30:00h | Komentara: 3

Materinski instinkt se očigledno ponovo probudio kod pevačice Nataše Bekvalac, ali se i očinski osećaj javio kod njenog dečka Vladimira Vuksanovića jer, kako saznajemo od izvora bliskog njima, dok se odmaraju na španskom ostrvu Formentera, planiraju i da naprave bebu

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović

Bekvalčeva i Vuksanović se
pohvalili prijateljima da planiraju zajednički život i dete

- Između Nataše i Vlade sve ponovo super funkcioniše i u Formenteru su otišli da bi uživali jedno u drugom, da bi mogli da imaju sve vreme sveta jedno za drugo kako bi saznali da li mogu da opstanu ili ne. A kako im je tamo prelepo, razmišljaju da je možda vreme da imaju bebu kako bi bili potpuno povezani. Kod njih se nikada nije dovodilo u pitanje da li se vole, hemija je uvek postojala, ali nedostatak vremena je ono što je njihovu vezu kidalo. Sada su u Španiji shvatili da im je veza stabilna i počeli su da razmišljaju o tome da postanu roditelji. Nataša je Hani divna majka, a kako je njena ćerka sada već dovoljno zrela, Nata se nosi mišlju da je možda vreme da ima još jedno dete. U tom smislu Vlada je idealan čovek za nju, dobar je, brižan, pametan, podržava je i zna da se nosi sa njenim poslom, a i fantastično se slaže sa Hanom. Posle svega što su prošli, nema sumnje da su oni jedno za drugo i sada na odmoru ozbiljno rade na detetu, koje može dodatno da ih zbliži - priča izvor blizak paru i dodaje da će Nataša uskoro biti i stambeno obezbeđena.

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović

- Pored toga što je sa Vladom u stabilnoj vezi, Hana je krenula u školu i veoma joj dobro ide, Nataša je srećna jer će uskoro i njen stan u Beogradu biti završen i moći će da se usele. Vrlo je verovatno da će Vlada živeti sa njima, iako i on ima stan u Beogradu. Ipak, mesto gde će živeti je najmanji problem, a ono što je njima najvažnije je da budu srećni i da ih posao ne razdvaja - kaže izvor za “Alo!”.
Povodom ove informacije, pokušali smo da dobijemo komentar od ovog para, ali oni nisu bili dostupni. 

Vlada se dobro snalazi sa decom!
Pored informacija koje smo dobili, insinuacije da Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović žele bebu podstakli su sami kada je pevačica na svom profilu na Instagramu okačila fotografiju na kojoj njen dečko drži bebu.

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović

A kako je ona, navodno, samo želela da pokaže sestri kako je beba lepo obučena, nije bilo moguće ne primetiti komentare prijatelja koji su Bekvalčevu momentalo počeli da prozivaju na temu potomstva. A ona se nije preterano ljutila zbog šala na račun toga da bi sa manekenom mogla da ima bebu, kao i da njemu dete “lepo stoji”.

Poslednji komentari
  • Batica Vreme: 29.09.2013 12:15h

    I Ćazim je probao više puta ali nije uspeo!

  • Srecko Vreme: 29.09.2013 12:33h

    Nece valjda ova opet da se razmnozava...?!?!?!

  • radoslav Vreme: 29.09.2013 20:36h

    Pre će da joj napravi krevetac,nego dete.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP