Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POP ZVEZDA OPLJAČKANA NA LETOVANJU U GRČKOJ!

Nata ostala bez
kinte na Zakintosu!

Autor: D. Tripić - D. Petrović | 06.08.2013 - 04:00:00h | Komentara: 25

Nastupe na grčkom ostrvu Zakintos Nataša Bekvalac je začinila odmorom koji joj je postao noćna mora jer je opljačkana! Naime, kako “Alo!” saznaje, panonskoj lepotici je na jednoj od tamošnjih plaža neko ukrao novčanik u kome se osim kreditnih kartica nalazio i honorar od 10.000 evra, koliko je dobila za dva koncerta u poznatom letovalištu.

Nataša Bekvalac

Slučaj je prijavljen policiji, ali je mala šansa da će lopovi biti uhvaćeni: Nata

Nataši lopovi odneli honorar od 10.000 evra koji je dobila
za dva koncerta u popularnom letovalištu

- Nataša nije želela da joj se honorar za koncerte uplati odmah, već na kraju boravka, pošto je planirala da novac donese u Srbiju i plati troškove oko sređivanja stana u koji će se uskoro useliti. Pošto je na svakom od dva njena koncerta bilo po više od 1.000 ljudi, organizatori su bili prezadovoljni i doneli su joj novac na plažu na kojoj se kupala. Isplatili su joj 10.000 evra po dogovoru i otišli, a ona je ostala da uživa sa ćerkom Hanom, sestrom Kristinom i sestričinom Petrom.
Iako je dobro pazila na torbu, lopovi su bili toliko vešti da su iskoristili trenutak njene nepažnje i odneli joj novčanik, u kome su se nalazili novac i kartice. Nataša i ne zna kada se to tačno dogodilo, samo je u jednom trenutku, nekoliko sati nakon što je isplaćena, kada je posegla za parama da bi platila račun, shvatila da novčanika nema - kaže naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je Bekvalčevu ovaj događaj potresao.

Zgodne sestre: Nataša i Kristina Bekvalac

Uživanje sa sestrom se pretvorilo u košmar: Nataša i Kristina Bekvalac

- Pre par meseci je kupila stan u Beogradu u kome namerava da živi sa ćerkom, a koji je na odličnoj lokaciji jer je blizu škole u koju Hana na jesen polazi. Kada su krenule na odmor, u stanu su ostali radnici koji su po njenim željama renovirali sve i trebalo je da, kada se vrati, plati majstore, materijal i da se useli. Kada je shvatila da je ostala bez tog novca, šokirala se i počela je da drhti. Jedva su je primirili. Kada je došla sebi, prijavila je policiji krađu i oni trenutno istražuju taj slučaj, ali je svakoga trenutka sve manje nade da će lopovi biti uhvaćeni. Odmah nakon što je bila u policiji, zvala je banku da blokira kartice, a potom je pozvala roditelje, koji su se snašli i poslali joj novac da bi mogla normalno da se vrati u Srbiju. Jedina pozitivna okolnost je ta što nije sa sobom nosila dokumente, već ih je ostavila u sefu u hotelu, jer bi onda imala i tu problema kako da doputuje bez pasoša - zaključuje naš dobro obavešteni izvor.

Kako se oseća posle svega što je doživela, pokušali smo da saznamo od Nataše, ali je ona ostala nedostupna do zaključenja ovog broja.
Poslednji komentari
  • Ćelo Vreme: 06.08.2013 07:33h

    Verovatno je uzeo novac onaj koji je i doneo, a ko zna koliko je njih videlo na plaži kako seljanka broji novac. Što nije uplata išla preko računa.?

  • Laza Vreme: 06.08.2013 07:58h

    Asta se dogodilo kad se probudila, ko jos nosi na plazu toliki novac, i verovatno ga je drzala u gacama, pa pomislila da lopov ima postene namere

  • robi Vreme: 06.08.2013 07:59h

    s tim parama je htela da plati porez u srbiji...ha ha ha....

  • Mrka Vreme: 06.08.2013 08:18h

    Pa sto staviste ovo kao prvu i udarnu vest, pa toliko sam se nasikirao da evo ni kafu neću moći popiti, a brinem se i za noćas kako ću zaspati od sekiracije. Ha, ha, ha koncert 5000 e, pa nije ona zvezda, ona kao riba samo ot vara usta.

  • MMMM Vreme: 06.08.2013 08:39h

    JEL ONA CULA DA POSTOJI SEF U HOTELU ILI BANCI?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP