Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KALINIĆ URLAO NA EKIPU ALO!

Odlepio nakon udesa!

Autor: E. A. | 05.02.2015 - 08:00:00h | Komentara: 26

Ekipa „Alo!“ juče je sačekala Milana Kalinića ispred zgrade u kojoj živi kako bi od njega dobila izjavu povodom nesreće koja se dogodila na putu za Kopaonik.

Po izlasku iz  automobila, voditelj  je osuo paljbu po  našoj ekipi

Po izlasku iz automobila, voditelj je osuo paljbu po našoj ekipi | Foto: Jelena Vučetić

Kada se voditelj pojavio, delovao je smireno i staloženo, ali mu se izraz promenio onog momenta kada je shvatio zašto smo tu, a kada je ugledao fotografa, počeo je da urla i da se ponaša nekontrolisano.
Naime, Kalinić je krenuo ka fotografu, koji se nalazio na svega pet metara od njega. Usledio je niz uvreda.


- Kakvi ste vi to ljudi, šta, ti si sad ovde došla da me slikaš? Sigurno se lepo osećaš sad, fino ti je ovde, a kada dođeš kući, da li lepo zaspiš? Kažeš li sebi da ti je bio uspešan dan? - samo su neke od rečenica koje je Milan izgovorio, a kada smo pokušali da mu objasnimo da samo radimo svoj posao i da javnost očekuje da se on oglasi, voditelj je demonstrativno zakoračio ka zgradi i besno bacio ključeve od auta, a potom nam se opet obratio:

Prolazi  kroz pakao:  Milan  Kalinić

Prolazi kroz pakao: Milan Kalinić | Foto: Jelena Vučetić


- Sreća njihova što su poslali devojke na teren, kunem vam se. Strašno je to što vi radite, je l‘ vi možete da zamislite šta se meni dogodilo? Čitate li vi naslove? Milan je monstrum, Milan je najgori - ređao je Kalinić sam za sebe epitete koje smatra da su mu novinari nadenuli, a kada smo pokušali da mu objasnimo da to što on govori nema veze sa realnom slikom u medijima i da ne postoji čak ni sličan naslov, malo se smirio i nastavio:

- Ljudi, ja prolazim kroz pakao već tri dana, vi ne možete da shvatite šta se meni dogodilo. Neću da dajem nikakvu izjavu, ne pada mi na pamet - zaključio je Milan i ušao u zgradu.

Podsećamo, u nedelju, nešto pre podneva, voditelj Milan Kalinić izazvao je saobraćajnu nesreću kada je na putu za Kopaonik zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad svojim džipom, prešao u suprotnu traku i sudario se s automobilom u kojem su bili mađarski državljani. U udesu su povređene tri osobe, od kojih su dve zadržane u kruševačkoj bolnici, a treća je prebačena u Beograd.
Poslednji komentari
  • NADA Vreme: 05.02.2015 07:40h

    Sebicno i bahato. Sta se njemu desava ovih dana a ne pominje sta se tim ljudima desava. Divlja po Beogradu, prijave zastarevaju i sad mu novinari krivi. Nije zasluzio ni prostor u novinama a kamo li da bude javna licnost.

  • Ana Vreme: 05.02.2015 08:09h

    Naslov, kao i obično ne prati dalji tekst...Sve vam je tačno rekao, pa se vi ljutite do sutra, niste ni n od novinara i novina.

  • Saki Vreme: 05.02.2015 09:12h

    A kako on spava kad na savesti ima ono što je uradio ne samo u nedelju već i ranije??

  • snezana Vreme: 05.02.2015 09:19h

    Bitno je da su svi izašli živi iz ove nesreće, Milan ili bilo koji vozač koji sedne u auto ne zna šta će ga sačekati dok ne stigne na svoje odredište. Ostavite čoveka na miru, normalne ljude ne interesuje ništa više , srećom ima nas koji ne čitaju novine zbog ljudske nesreće

  • Maky Vreme: 05.02.2015 09:42h

    Jos te dobro i prosli. Ko vam je kriv kada pravite sacekuse...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP