Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OPORAVLJA SE

Snagu crpim iz Tonijeve ljubavi

Autor: Blic | 08.08.2014 - 12:00:00h | Komentara: 0

Zbog porodice i publike ustaću iz kreveta, poručuje Dragana Mirković, koja je pre dva meseca u saobraćajnom udesu povredila kičmu.

Dragana Mirković

Dragana Mirković sa suprugom Tonijem

Dragana Mirković je na kućnom lečenju, redovno ide na fizikalnu terapiju i kaže da se bolje oseća. U njenu kuću u Beču dolaze producenti i tim zadužen za realizaciju koncerta u Areni, tako da folk zvezda uveliko priprema gala proslavu jubileja - 30 godina na estradi.
- Snagu mi daje ljubav koju dobijam od mog Tonija, dece i publike, koja me 3. oktobra očekuje u Areni. Sve ove godine, koliko živim u Beču, publika me nije zaboravila. Zbog tih ljudi, na koncertu ću biti zdrava i nasmejana - priča pevačica.
Teško joj je da se priseća trenutka kada je minibus naleteo na automobil u kojem su bili ona i njen suprug. Dok je staklo pucalo, a školjka automobila postajala samo gomila gvožđa, ceo život joj prošao kroz glavu.

Dragana Mirković

Dragana Mirković

- U toj sekundi zaista vam prođe ceo život kroz glavu. Niz slika, a poslednja i najveća među njima - slika moje dece. Stvarno je bilo strašno i samo zahvaljujući dragom bogu prošla sam samo sa povredom kičme. Tek sada mi je jasno zašto moj Toni voli dobre automobile. Verovala sam da ih kupuje iz ljubavi, međutim, nakon ovog iskustva vidim da jak automobil spasava glavu - priča folk zvezda, koja je u trenutku nesreće bila na mestu suvozača u „majbahu”.

Dragana je teško podnela i tugu supruga koji je danonoćno bio kraj nje.

- Dok me je gledao kako nepomično ležim u bolnici, pa kasnije kako se krećem pomoću invalidskih kolica, Toni je stalno ponavljao: „Ja sam bio za volanom...” Toliko mu je bilo žao mene, da sam ga jedva ubedila da ne sme tako da razmišlja i da on ništa nije kriv. Tako sam uporedo vodila dve borbe: jednu da se oporavim, a drugu da utešim Tonija. A tek deca... Mnogo im je bilo teško da gledaju bespomoćnu mamu. Hvala bogu, sve je to sad iza nas. To je bila moja borba, a ja ne volim patetiku - kaže Dragana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP