Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STARLETA ODMARA I OD „FARME“ I OD DEČKA

Stanija otišla na more bez Filipa!

Autor: Dijana Petrović | 01.08.2013 - 21:48:00h | Komentara: 19

Odmor koji je starleti Staniji Dobrojević posle vrlo napornog učešća u rijalitiju „Farma“ bio preko potreban, sad je i realizovan, pa je ona otišla na more. Sve bi bilo uobičajeno da nije otputovala bez svog dečka Filipa Panajotovića. Ovu informaciju, za „Alo!“ je potvrdila sama Stanija, koja je otkrila da je otišla na more sa svojom porodicom.

Zgodna na mamu: Stanija Dobrojević sa majkom Slavicom

Zgodna na mamu: Stanija Dobrojević sa majkom Slavicom

Zabrana

- Sa porodicom sam na moru, daleko od očiju javnosti. Uživam u miru i ovaj odmor mi je bio preko potreban. Filip nije sa mnom - kratko nam je rekla Stanija. A kako smo saznali od Filipa, on je ostao u Beogradu kako bi se posvetio poslu koji zajedno počinje sa svojom devojkom od septembra.


- Imamo poslovni projekat oko kog ja pregovaram ovih dana, pa sam zato ostao u Beogradu. Taj projekat ćemo zajedno raditi Stanija i ja od septembra, pa je neko morao da ostane zbog sastanaka - rekao nam je Filip, koji je otrkio i da će ići na odmor sa svojom devojkom.

Filip Panajotović

Filip Panajotović | Foto: N. Marković

- Stanija i ja ćemo svakako ići na odmor zajedno kad se ona bude vratila. A odlučili smo da to bude Španija - otkrio je maneken.

Stanija: Uzimamo stan kad se vratim s odmora!
Planovi za zajednički život Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića za sada su na čekanju, a kako nam je otkrila starleta, oni će se sastati sa gospođom koja im je posredstvom našeg lista ponudila svoj stan kako bi u njemu bez plaćanja kirije započeli zajednički život.
- Sledeće nedelje ćemo otići da se vidimo sa tom gospođom i pogledaćemo stan, pa ćemo odlučiti - rekla je Dobrojevićeva.

Danijel i Jovana

Danijel i Jovana | Foto: N. Kostić

Danijel i Jovana traže stan u Beogradu!
Bivši učesnici „Farme“ Danijel Alibabić i Jovana Nikolić dali su se u potragu za stanom u srpskoj prestonici. Zbog poslovnih obaveza i poslovnih ponuda koje su dobili u prethodnom periodu, verenici su odlučili da žive u Beogradu. Na predlog njihovog druga Ćeme, golupčići treba da pogledaju nekoliko stanova u naselju Belvil koje im je upravo pronašao pevač. Zbog toga su prekinuli odmor i krenuli da traže mesto koje će biti njihov dom.

Poslednji komentari
  • aleksandar Vreme: 01.08.2013 21:56h

    aman vise sa njom ...

  • Laza Vreme: 01.08.2013 21:57h

    Zasto me ova vest nije iznenadila,

  • Danko Vreme: 01.08.2013 22:02h

    Jahting " dame" pa to je poznato u letnjem periodu po Crnogorskom , a narocito Hrvatskom na svom terenu primorju ordiniraju skupa, nemojmo se praviti naivni , svet je mali i sve se zna

  • Lubura Vreme: 01.08.2013 22:05h

    Jel i mama bila kod Hju Hefnera obucavala se za starletu, pa sve ostaje u familiji, bez konkurencije samo i mama neka pazi na krunu da joj nespoadne, kad je sve ostalo

  • Koco Vreme: 01.08.2013 22:19h

    Dve opajdare pardon modernije starlete

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP