Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NESREĆA

Stefan: Bdio sam celu noć
nad povređenom Vanjom! (FOTO)

Autor: A. Veljković i N. Božović | 24.02.2013 - 00:01:00h | Komentara: 10

Zdravstveno stanje Vanje Mijatović, zvezde Granda , koja je u saobraćajnoj nesreći u noći između četvrta i petka u selu Kovilj nadomak Novog Sada, zadobila prelom grudnog koša i prelom tri pršljena je nepromenjeno. Ona se i dalje nalazi na intezivnoj nezi u kraljevačkom Zdravstevnom centru "Studenica" gde će u ponedeljak biti prebačena na ortopedsko odeljenje.

Vanja je u svesnom stanju i može da pokreće ruke i noge

Vanja je u svesnom stanju i može da pokreće ruke i noge | Foto: Nenad Božović

 Pobednik takmičenja „Zvezde Granda“ Stefan Petrušić, koji je prošao sa najlakšim povredama, za „Alo!“ je ispričao koliko mu je bilo teško kada je shvatio šta se desilo.

Mesto umalo kobne nesreće

Mesto umalo kobne nesreće

- U šoku sam. Ne poznajem taj deo puta, ali nisam vozio brzo. Sve se desilo iznenada. Ja sam prošao sa lakšim povredama, ugruvan sam, ali celu noć sam sam razmišljao o Vanji, koja je najteže povređena. Roditelji su hteli da me vode kući, ali ja nisam hteo da idem. Celu noć sam proveo u bolnici ispred Vanjine sobe, jer nas nisu pustili da uđemo kod nje. Tek sutradan, kada su iz novosadske bolnice krenuli u Kraljevo, otišao sam i ja - rekao je za „Alo!“ Petrušić drhtavim glasom, ali zbog svega što se dešavalo nije želeo više da priča o tome jer mu je sada najbitnije da njegove koleginice budu dobro. Na mesto gde se desila ova teška saobraćajna nesreća, kako je saopšteno iz pres službe „Granda“, prvi je stigao njihov kolega Darko Lazić, koji je zbog svojih kolega dojurio kako bi video da li može na bilo koji način da pomogne, a pored njega, u Novi Sad je stigao i jedan od menadžera „Grand produkcije“.


Pokušali smo da dođemo i do mlade pevačice Ane Sević, kojoj je zbog povrede noge stavljena longeta, ali ona do zaključenja ovog broja nije bila dostupna za komentar, a kako smo saznali, trenutno se oporavlja kod svoje majke u stanu.

RIZIKOVALI JOJ ŽIVOT!

Vanja prebačena u Kraljevo samo zbog osiguranja!

Vanja Mijatović iz Kliničkog centra Vojvodine je prebačena na oporavak u Kraljevo zbog zdravstvene knjižice i osiguranja, pošto joj je tamo overena knjižica. U Novom Sadu u bolnici nisu hteli da je zadržavaju jer, navodno, istu medicinsku uslugu mogu da joj pruže i u Kraljevu, saznaje „Pulsonline“.

– Netačna je informacija da su roditelji Mijatovićeve hteli da prebace Vanju u Kraljevo zbog blizine. Oni su i sami bili svesni da bolju medicinsku uslugu mogu da joj pruže u Novom Sadu ili u Beogradu. Oni su čak strahovali zbog toga što su Vanju sa teškim povredama „tumbali“ u putu, a sve samo zbog knjižice, saznajemo od pouzdanog izvora.

Poslednji komentari
  • posetilac Vreme: 23.02.2013 18:54h

    ccc... strasno... nadam se da ce se brzo oporaviti...

  • dragica Vreme: 23.02.2013 23:07h

    Strasno.....pa zar Novi Sad nije Srbija!!!!!!!1Sramota za nase zdravstvo.

  • lavica Vreme: 24.02.2013 01:20h

    Zar je moguce da se u ovakvim slucajevima gleda gde je knjizica overena?Da se Vojvodina nije odcepila a da nama to niko nije jos saopstio???SRAMOTA!!!!!!Vanja zelim ti brzi oporavak...

  • hromi daba Vreme: 24.02.2013 05:12h

    Onaj ko je doneo odluku da se Vanja prebaci u Kraljevo, doveo je njen život u izuzetnu opasnost. Floskula da joj nije overena knjižica u Novom Sadu ne stoji, troškovi se međusobno refundiraju. Ovo je čisti nečiji nemar. Ministarku zdravlja treba upitati kako je moguće da je sa takvim povredama nisu zadržali u Novosadskoj bolnici. Sram ih bilo !

  • AleksandarVeliki Vreme: 24.02.2013 08:00h

    mogao si ti da bdiš tri noći ali prekršajna prijava ti ne gine, a možda i krivična... za narušavanje bezbednosti saobraćaja... a ti posle dokazuj gde je bila ta betonska prepreka... mada sve mi se nešto čini da putari nisu toliko glupi da to postave na sred puta...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP