Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEĆANJE NA KOBNO VEČE

Stefan Petrušić: Prvo saslušanje u maju!

Autor: Puls | 22.02.2014 - 15:40:00h | Komentara: 1

Pevač Stefan Petrušić otkrio je za „Pulsonline“ da će mu saobraćajna nesreća koja je imao pre godinu dana ostati večno urezana u sećanju i da će trenutke kada su Vanja Mijatović, Ana Sević i on mogli da stradaju večno pamtiti.

Stefan Petrušić

Stefan Petrušić | Foto: Rajko Ristić

 – Prvo, tada mi je bilo teško kada se sve to dogodilo, a kasnije sam osećao veliki pritisak i donekle i grižu savesti dok se Vanja nije oporavila i dok nije izašla iz bolnice. Dugo sam bio pod velikim stresom. I danas kada kada sednem za volan osećam neki strah da se tako nešto ne ponovi i strahujem da li može nešto da me iznenadi u saobraćaju - izjavio je Stefan za „Pulsonline“.

Pevač je dodao da je njih to veče sam Bog spasio jer je veče posle njihovog udesa jedna devojka na istom mestu stradala.

– Srećom, to veče sam uspeo u sekundi da reagujem i da izbegnem stub na toj rampi jer inače bi ishod najverovatnije bio fatalan - prisetio se Petrušić te kobne noći.
Stefan je zahvalan zbog svega Ani i Vanji koje su tada zadobile povrede jer nisu svalile krivicu na njega. Bile susvesne da nije mogao drugačije u tom trenutku da reaguje.
On je za kraj razgovora otkrio da ga u maju mesecu očekuje prvo saslušanje za koje je pre nekoliko dana dobio poziv.

Da podsetimo, pre godinu dana Vanja, Stefan i Ana imali su udes na auto-putu Beograd-Novi Sad, na jednoj od naplatnih rampi koje su bile u pripremi, a koja tada nije bila osvetljena, niti je bila označena. Te noći pevačima ni vremenske prilike nisu išle na ruku jer je vejao jak sneg a bila je i magla zbog čega je sve uticalo da vidljivost na tom delu puta bude i dodatno umanjena.
 
Poslednji komentari
  • Ludi ja Vreme: 22.02.2014 16:14h

    Cisto sumnjam da je decko kriv,jer koliko se secam da je posle par dana na istom mestu bila jos jedna nezgoda ,na zalost sa smrtnim posledicama,sto znaci da je t problem do nekog drugog

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP