Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PETRUŠIĆ NAKON NESREĆE SA MAJKOM BIO U CRKVI NA VIDIKOVCU

Stefan zapalio
sveću za Vanjino zdravlje!

Autor: A. Veljković i S. Arsić | 25.02.2013 - 00:31:00h | Komentara: 8

Nakon što se zvezdama „Granda“ desila saobraćajna nesreća u kojoj je troje mladih pevača moglo da nastrada, svi bližnji se mole za njihovo zdravlje, a Stefan Petrušić, koji je te noći bio za volanom, najviše se brine za koleginicu Vanju Mijatović, kojoj su u udesu polomljeni grudni koš, tri pršljena i dva rebra. Naime, „Alo!“ je uslikao Stefana kako sa svojom majkom ulazi u crkvu na Vidikovcu da bi zapalio sveću za Mijatovićevu, koja se trenutno nalazi u bolnici u Kraljevu.

Molitva za Vanju: Stefan Petrušić

Molitva za Vanju: Stefan Petrušić | Foto: Masanori Jošida

- Stefan je potresen zbog svega što se desilo i, verujte, od tada skoro da nije ni spavao. Samo razmišlja o Vanji i tome da se ona oporavi. Svakodnevno se raspituje o njenom stanju i otkako se desio udes samo o tome priča. Otišao je sa majkom u crkvu da se pomoli za njeno zdravlje, ali i za Anino. Takođe, zapalio je sveću za svoju pokojnu sestru, koja je umrla kad je bio mali i koju smatra svojim anđelom čuverom - otkriva za naš list izvor blizak pevaču.

Pevač dolazi u crkvu sa majkom

Pevač dolazi u crkvu sa majkom | Foto: Masanori Jošida

- Roditelji su uz njega i ta podrška mu je najbitnija. Uopšte ne razmišlja o uništenom automobilu i krivičnoj prijavi, već samo o zdravlju koleginice koja zbog zadobijenih povreda trpi velike bolove. Verujte, i da je mogao nešto da promeni u trenutku udesa, ne bi bilo ništa drugačije jer je put bio užasno klizav zbog snega. Niti je pio alkohol niti je vozio brzo. Sudbina je to - dodao je naš izvor.

Stefan je zapalio sveću za koleginicu, ali i za svoju pokojnu sestru

Stefan je zapalio sveću za koleginicu, ali i za svoju pokojnu sestru | Foto: Masanori Jošida

Podsećanja radi, Stefan je u jučerašnjem intervjuu za „Alo!“ ispričao kako se osećao u trenucima nesreće.

U Stefanovim mislima: Vanja Mijatović

U Stefanovim mislima: Vanja Mijatović | Foto: Jelena Vučetić

- Čim smo se zaustavili, prva Anina i moja reakcija bila je da se okrenemo i vidimo kako je Vanja. Sedela je savijena, pognute glave i na naše pitanje kako je, rekla je: „Samo me ispravite“. Nije imala snage ni da priča, a kasnije smo saznali da je to posledica povreda.

Stefanov automobil je uništen, ali on ne brine za štetu

Stefanov automobil je uništen, ali on ne brine za štetu

Sledećih desetak minuta, koliko je trajalo čekanje Hitne pomoći, delovalo je kao večnost. Samo smo brinuli o tome da Vanji bude dobro. Nisam želeo da idem kući, već sam bio sa Vanjom do jutra. Kasnije su je prevezli u kraljevačku bolnicu i dok mi nisu javili da je primljena nisam mogao oka da sklopim.

Za nekoliko centimetara izbegli rupu koja je mogla da bude kobna!
Betonski stub na mestu na kojem treba da bude buduća rampa na izlasku iz Novog Sada, a u koji su udarili Stefan, Ana i Vanja, sa ove tačke gledišta još je manje zlo jer je samo nekoliko centimetara odatle rupa. Da su upali, verovatno ne bi preživeli! Rupa u asfaltu je ogromna, a Stefan je prošao veoma blizu, što je i sam prokomentarisao kada smo ga pozvali.

Rupa

- Kasnije sam shvatio da nas je Bog pogledao jer sam samo za nekoliko centimetara zaobišao veliku rupu u putu i da sam sekund ranije izgubio kontrolu, ne bismo preživeli - rekao nam je Petrušić.
Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 25.02.2013 00:44h

    I treba da je zapalis, jer si svojom nepaznjom i krivicom mogao da ubijes ljude u svom vozilu.

  • Sonja Vreme: 25.02.2013 00:50h

    Ljudi moji pa ovo je strasno! Neko ce za ovaj nemar morati da odgovara a to nikako ne bi smeo da bude ovaj mladic koji jos nosi i teret zbog povreda svoje koleginice! Da li ce neko odgovarati za smrt devojke koja je sledece veceri na istom mestu izgubila zivot??? Saucesce porodici stradale devojke a Stefanu, Vanji i Ani brz oporavak !

  • Sonja Vreme: 25.02.2013 07:56h

    Stvarno ne razumem tvoj komentar jer ili nisi citao tekst, nisi video sliku, ili nisi nikada isao tom deonicom koja deluje strasno i zbunjujuce i po danu a ne po noci! A krivis li i devojku koja je nazalost stradala?

  • dare Vreme: 25.02.2013 08:54h

    Mlad obogatio se na brzinu pa poludeo,bitno da kupe brz auto i po gasu...ma kriv je 10000% jer da je vozio polako bilo bi sve drugacije..jadna samo devojka vanja

  • Viktor Vreme: 25.02.2013 09:10h

    Klasika, i ko je sada kriv. Opet ce biti kriv onaj koji je vozio, a gde je onaj koji je sve to neobelezeno ostavio na putu?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP