Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FOTKA IZ BOLNICE

Svi nastupi otkazani: Lepa Brena pala na doručku i polomila obe ruke! (FOTO)

Autor: Ekipa Alo! | 25.07.2014 - 17:45:00h | Komentara: 13

Iako su hrvatski mediji preneli informaciju da je Lepa Brena doživela saobraćajnu nesreću na putu prema Makarskoj i da su joj slomljene obe ruke i da je trenutno na operaciji, istina je da se folk pevačica saplela na doručku, pala i da je polomila desnu ruku i lakat leve ruke.

Lepa Brena sa porodicom u bolnici

Lepa Brena sa porodicom u bolnici | Foto: facebook / Viktor Ernest Zivojinovic

- Nije bila nikakva nesreća, pala je na doručku i polomila ruku. Evo nas sada u Lovranu na pregledu, napukla joj je samo kost u ruci, staviće joj gips i nastavljamo dalje - rekao je za "alo.rs" njen suprug Slobodan Boba Živoinović.

Iz pr službe Lepe Brene takođe su demantovali prvu vest i dostavili su medijima sledeće saoštenje:

"Lepa Brena i Boba Živojinović odmarali su u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, što čine svakog leta. Pevačica je sa suprugom bila na doručku kada se saplela, pala i slomila desnu ruku i povredila lakat leve. Do daljnjeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću".

Agent pevačice je jutros obavestio hrvatske medije da je Brena zadobila teške povrede, slomljene su joj obe ruke i trenutno se nalazi na operaciji u specijalnoj bolnici u Lovranu.

- Dužnost mi je da vas obavestim kako je Lepa Brena jutros doživela nesreću. Krećući za Makarsku, Brena se teško povredila. Povrede su teške, slomljene su joj obe ruke, a Brena je hitno hospitalizovana i u toku je operacija u specijalnoj bolnici u Lovranu, rekao je Brenin portparol Vedran Strukar za 24 sata.hr

On je takođe obavestio  sve obožavaoce da su do daljnjeg otkazane sve zakazane aktivnosti pevačice, a kasnije tokom dana javnosti će se obratiti i šef hirurgije bolnice u Lovranu s više informacija o zdravstvenom stanju Lepe Brene.

Index.hr: Sutra operacija Lepe Brene!
Očekuje se da poznata pevačica sutra bude operisana. Potrebna joj je hirurška intervencija, ali lekari su zbog njenih prethodnih problema s trombom odlučili da do jutra pričekaju s operacijom, prenosi Index.hr.
Srpska folk-zvezda trebalo je večeras i sutra da održi dva koncerta u makarskoj diskoteci Petar Pan, ali sada su sve njene aktivnosti otkazane do daljnjega, navodi ovaj portal.

Nakon nezgode i pada folk zvezda biće zadržana na lečenju u Ortopedskoj klinici Lovran, nadomak Opatije.
Brzom intervencijom hrvatskih doktora i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je Brena slomila desnu, ali i lakat leve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji, navodi Index.hr.
Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se oseća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje spomenute klinike.
Javnosti se saopštenjem obratila i porodica Lepe Brene.
- Porodica Živojinović ovom prilikom se zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i celokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesu i brigom za zdravstveno stanje folk zvezde - navodi se u saopštenju.

Poslednji komentari
  • zr Vreme: 25.07.2014 13:58h

    Kakva vam je to vest. Žena je u godinama i dešavaju se nazgode.

  • dejan Vreme: 25.07.2014 14:59h

    zelim joj brz oporavak i da se brzo vrati na scenu!

  • Dragan Vreme: 25.07.2014 15:37h

    koga to interesuje šta je se desilo nekoj matoroj

  • neko Vreme: 25.07.2014 15:39h

    Koga to zabole,reklamirajte malo narod kako zivi,nesekiram se ja za nju, moze ta da stavi i zlatnu ruku ako hoce, kakva vest sacuvaj me boze...

  • Davke Vreme: 25.07.2014 16:39h

    Pa bakama u njenim godinama se to dešava često. Bolje i ruka nego kuk.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP