Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MIJATOVIĆEVA PRIČA O SAOBRAĆAJKI KOJU JE NEDAVNO IMALA

Vanja: Kad god zatvorim oči, vidim udes!

Autor: Nenad Božović | 25.02.2013 - 23:52:00h | Komentara: 1

Zvezda „Granda“ Vanja Mijatović (27), koja je teško povređena u noći između četvrtka i petka u saobraćajnoj nesreći na izlasku iz Novog Sada, uspešno se oporavlja u bolnici u Kraljevu, gde je sa odeljenja intenzivne nege prebačena na odeljenje ortopedije.

Instinktivno  sam prekrstila ruke, stavila ih na grudi i samo se  savila. Jedan  udarac me bacio pozadi, a onda drugi napred: Va

Instinktivno sam prekrstila ruke, stavila ih na grudi i samo se savila. Jedan udarac me bacio pozadi, a onda drugi napred: Vanja Mijatović | Foto: N. Božović

Iako je na infuziji i ima prikačen kateter, Vanja ne skida osmeh sa lica, a za „Alo!“ je izjavila da spava u intervalima od po nekoliko sati jer se često budi, kako zbog bolova tako i zbog udesa koji joj je stalno u glavi.


- Kad god zatvorim oči, pojavi mi se slika udesa - izjavila je Mijatovićeva. Prvi put otkako je primljena u bolnicu imali smo priliku da razgovaramo sa pevačicom. Iako je zbog njenog stanja razgovor kratko trajao, Vanja je stigla da nam objasni da ne može da se pomera, a uspela je i da nam kratko opiše tu kobnu noć na novosadskom putu.

- Sedela sam u autu pozadi, ali sam videla kako ćemo da udarimo. Instinktivno sam prekrstila ruke, stavila ih na grudi i samo se savila. Jedan udarac me bacio pozadi, a onda drugi napred. Udarila sam u sedište i posle toga nisam mogla da se pomerim. Došla je Hitna pomoć, koja me je odvezla u bolnicu - rekla je Vanja.

Osmehom se bori  protiv svih životnih nedaća: Vanja Mijatović

Osmehom se bori protiv svih životnih nedaća: Vanja Mijatović | Foto: N. Božović

Dragiša Kostić, načelnik ortopedije, kaže da su povrede grudnog koša i kičmenog stuba koje Vanja ima takve da zahtevaju mirovanje.
- Ona pomera ruke i noge, komunicira sa doktorima i nema neuroloških ispada. Zarastanje će trajati između 4 i 6 nedelja, a onda sledi rehabilitacija, tako da će ceo oporavak sigurno trajati 3 meseca – kaže Kostić.

Podsećanja radi, Vanja Mijatović je povređena u noći između četvrtka i petka nakon humanitarnog koncerta koji je održan u Novom Sadu, kada je automobil koji je vozio Stefan Petrušić udario u bankinu pored puta. Njegov suvozač bila je pevačica Ana Sević, a Kraljevčanka Vanja Mijatović sedela je pozadi. Na mesto nesreće prvi su stigli pevači Indi i Bojan Bjelić, a za njima i Darko Lazić.
Poslednji komentari
  • natasa tesic Vreme: 26.02.2013 21:46h

    vanja volim te puno zelim ti brz oporavak

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP