Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SPREMNA ZA NOVE POBEDE

Vanja Mijatović : Jedva čekam da uđem u studio!

Autor: Novosti | 30.07.2013 - 09:08:00h | Komentara: 0

Posle saobraćajne nesreće mlada pevačica se vratila na scenu.

U bolnici: Vanja Mijatović

Vanja Mijatović | Foto: Jelena Vučetić

 
Nakon punih pet meseci bolničkog i kućnog lečenja, a potom i rehabilitacije od teških povreda zadobijenih 21. februara u saobraćajnom udesu kod Novog Sada, mlada zvezda "Grand produkcije", Kraljevčanka Vanja Mijatović - ponovo je na sceni i s mikofonom u ruci.

Božjom voljom, sticajem srećnih okolnosti ili samo pukom slučajnošću, tek, Vanja se i pored teških povreda zadobijenih u toj "saobraćajki" ne samo potpuno oporavila nego se ovih dana i vratila pevanju.

- Potpuno sam spremna za povratak, pa nastavljam tamo gde sam stala 21. februara. Sada se zaista osećam odlično, samo da još malo povratim snagu i kondiciju, i biću opet ona "stara" - priča Vanja, usput se prisećajući dana kada je i doslovno bila vezana za bolesničku postelju.

Osim što je povrede potpuno sanirala i, svakodnevno vežbajući, fizički ojačala, Vanja sada diše punim plućima i, pevušeći, "štimuje" glasne žice za novu pesmu koju je specijalno za nju napisala Marina Tucaković, a komponovo i aranžirao Damir Hanadanović.

Do sada je još nije ni pročitala, ni čula, pa Vanja još ne zna o kakvoj je pesmi reč. Ali, posle svega što je mlada zvezda preturila preko glave, možda bi toj pesmi najbolje pristajao naslov "Jača i od sudbine"!

- Kako bilo, jedva čekam da uđem u studio, ali gotovo sam sigurna da će to biti hit, pošto sam se ovih meseci baš uželela pevanja - gotovo da cvrkuće Vanja spremna da nastavi tek započetu karijeru buduće, po svemu sudeći, velike zvezde naše estrade.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP