Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OČEVICI TRAGEDIJE

Videli smo kako pevačica pokušava da razbije staklo i ispliva! (VIDEO)

Autor: blic.rs | 04.02.2015 - 20:00:00h | Komentara: 0

Iz nabujale Bosne u mestu Seoča kod Visokog juče je izvučeno beživotno telo Amile Hasanović (20) iz Visokog, prošlogodišnje učesnice šoua „Zvezda možeš biti ti“.

Ona je automobilom „polo“ u ponedeljak oko 13.30 časova sletela sa puta Visoko - Kakanj u nabujalu reku. Bila je sama u autu. Meštani Seoče, ali i vozači koji su se tu zatekli, ispričali su da je crveni „polo“ pod vodom nestao za nekoliko sekundi.

Amila Hasanović

Amila Hasanović

- Videli smo devojku kako pokušava da razbije staklo i ispliva, ali je bilo nemoguće da se izbori sa brzom i nabujalom rekom. Neki od nas pokušali su da uđu u vodu, ali je auto nestao brzo i nismo ga videli - rekao je jedan od očevidaca.
Neki od njih su ispričali da su primetili crveni „polo“ parkiran u blizini obale. Sumnjaju da je devojka, umesto da prebaci u prvu brzinu, prebacila u rikverc, a kada je stisnula papučicu gasa, nije krenula napred već je sletela niz obalu.
Očevici su spasilačkim službama pomogli da lociraju automobil i rekli da ga traže u blizini Papratnice, odmah pored puta, jer su posumnjali da se automobil zadržao u kanjonu. Voda je u delu gde je pronađen „polo“ veoma duboka. Svedoci tragedije odmah su pozvali policiju.
Na teren su izašli pripadnici Jedinice za podršku MUP Zeničko-dobojskog kantona, ronioci i vatrogasci iz Kaknja i Visokog. U ponedeljak su više od tri časa pokušavali da izvuku auto iz reke, ali zbog jakih struja, mraka i hladnoće, nisu uspeli. Potraga je obustavljena oko 17 časova, ali je nastavljena juče ujutro. Auto i devojka iz Bosne su izvučeni oko 11.30 časova. Ronioci su auto-sajle zavezali za kamion koji ga je izvukao na obalu.
Bila je angažovana i dizalica koja je „polo“ prebacila na put.
- U toku je uviđaj i više informacija o ovoj nesreći zasad ne možemo da iznosimo - rekla nam je portparol MUP ZDK Aldina Ahmić. Razlog nesreće juče takođe nije bio poznat. Automobil je nakon izvlačenja poslan na veštačenje, a telo nastradale devojke na obdukciju.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP