Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STANOJEVIĆ PO POVRATKU IZ BEČA IMAO UDES

Vlada imao tešku saobraćajku

Autor: Z. S. R. | 24.10.2014 - 10:00:00h | Komentara: 3

Vladimir Stanojević je pre nekoliko dana na auto putu Novi Sad-Subotica doživeo saobraćajnu nesreću - isprevrtao se kolima. Kako „Alo!“ saznaje voditelj je u mračnom delu puta naleteo na gumu koja je stajala nasred puta i usled siline udarca krenuo da se prevrće po putu.

Voditelj na autoputu  naleteo na  traktorsku  gumu i  isprevrtao se

Voditelj na autoputu naleteo na traktorsku gumu i isprevrtao se | Foto: Rajko Ristić

- Vlada je pukim čudom ostao živ. Pri brzini od oko 120 km na sat naleteo je na traktorsku gumu koja je stajala na putu i udario u nju. Usled udarca počeo je da se prevrće i tumba po putu. Bilo je strašno gledati taj prizor.

Srećom poneo se pribrano u toj situaciji i uspeo je koliko-toliko da izmanevriše, pa se ovaj udes nije tragično završio. Brzo je na lice mesta izašla policija, ali i Hitna pomoć, koja je pregledala Vladu. Konstatovane su mu lakše telesne povrede, a policajac kada je video Stanojevića samo mu je rekao: „Momak ti si ludom srećom živ“ - govori dobro obavešten izvor.

Stanojević po povratku iz Beča imao udes

Stanojević po povratku iz Beča imao udes


Kako dalje izvor navodi, Vlada se vraćao iz Beča, gde je vozio devojku Ana Mariju na avion za Barselonu, gde je umala evropsko prvenstvo. Pošto njihov auto nije bio ispravan pozajmili su kola od Anine majke, koju je Vlada odmah obavestio o nesreći. Dogovorili su se da Ani ne govore ništa dok se takmičenje ne završi. Auto je sa mesta nesreće odvezao AMSS, koji će snositi troškove popravka automobila kome je načinjena gotovo totalna šteta. Kako bismo proverili navode do kojih smo došli pozvali smo voditelja.

- Bilo je stvarno strašno još sam u čudu šta sam preživeo. Slaviću taj dan kao drugi rođendan. Udes smo krili od Ane, jer nismo želeli da je to potrese pred takmičenje. Najvažnije od svega je da sam živ i da je moja Ana po drugi put evropski prvak, a kola će se popraviti - rekao je Vlada za “Alo!”.
Poslednji komentari
  • franjo Vreme: 24.10.2014 14:35h

    Hvala BOGU da je sve u redu, i treba da slaviš drugi rođendan, a kola nema šanse da se poprave, neznam koji je to auto ali savetujem da opet nabavite ista kola jer očigledno ti je taj auto spasio život

  • mile Vreme: 25.10.2014 12:39h

    Браво, преживео си, што је добро, али би најбоље било да се вратиш у Трстеник или околину, јер ће те Београд прогутати....

  • trixy Vreme: 25.10.2014 22:35h

    @mile....a što da se vrati u Trstenik (ne okolinu, dečko ima kuću u centru Trstenika), zašto misliš da će ga Bg progutati....pretpostavljam da si ti iz Beograda. Pa kad ti odeš u Njujork (Njujork-Beograd je adekvatno analogija sa Beograd-Trstenik) i uspeš da od običnog studenta postaneš poznati lik koji pošteno radi u medijima i koji se izdržava od svog rada, onda se javi.....do tada....miran

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP